Urheilu

Puolustaja Lauri Taipalus palaa SaiPan takalinjoille

Liigajoukkue Lappeenrannan SaiPa on solminut puolustaja Lauri Taipaluksen kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Puolustaja Lauri Taipalus palaa SaiPan takalinjoille. (Kuva: Liiga.fi)

Puolustaja Lauri Taipalus palaa SaiPan takalinjoille. (Kuva: Liiga.fi)

Puolustaja Lauri Taipalus, 28, siirtyy HIFK:n hopea joukkueesta kahden vuoden sopimuksella Lappeenrannan SaiPaan kaksi vuotisella sopimuksella. Taipalus on pelannut SaiPassa aiemmin kausina 2012-13 ja 2013-14.

– Haluan isoa roolia ja menestystä joukkueelle. Molempiin on Lappeenrannassa hyvä mahdollisuus. Saimme siellä muutama vuosi sitten hyvän buumin päälle, mikä on jatkunut ja sitä taustaa vasten SaiPa oli selvä ykkösvalinta minulle. Ei tarvinnut paljon asiaa miettiä. uttuudella on merkitystä. Tiedän miten hommat toimii. Minulle tuttuja runkopelaajia on vielä mukana useita ja tiedän suurin piirtein mitä joukkue tulee olemaan. Tykkäsin siitä iloisesta ja positiivisesta meiningistä, joka joukkueessa ja organisaatiossa oli. Meillä oli mahtava kaveriporukka, joka pelasi kiekkoa. Sellaisessa on kaikkien hyvä olla, Taipalus kertoo seuran verkkosivuilla.

– Lisäksi haluan nostaa esiin myös huikeat fanit. Se on asia, joka pelaajana tietysti innostaa ja laittaa tekemään töitä, jatkaa lopuksi Taipalus.

Kuva: Liiga.fi

Jokkeri