Urheilu

Puolustaja Jesse Dudas HC TPS:n paitaan

Liigajoukkue HC TPS käyttää kanadalais-unkarilaisen puolustajan Jesse Dudasin option. Sopimus on yksivuotinen.

(Kuva: Hc.tps.fi)

Kanadalais-unkarilainen puolustaja Jesse Dudas HC TPS:n paitaan(Kuva: Hc.tps.fi)

28-vuotias kanadalais-unkarilainen puolustaja Jesse Dudas liittyy HC TPS:n rivistöön yksivuotisella sopimuksella.
– Jesse on meille tuttu pelaaja viime keväältä, kun hän oli harjoittelemassa muutaman viikon joukkueen kanssa. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot ja laukaus. Hän tulee olemaan hyvä lisä puolustukseemme, HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Dudas odottaa Turkuun saapumista suurella innolla. Puolustaja mainitsee kauden tavoitteekseen päästä pelaamaan joukkueessa isossa roolissa.

– Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä seuraan tänä vuonna ja päästä pelaamaan huippupelaajien kanssa.

Dudas pelasi tämän kevään MM-kisoissa Unkarin maajoukkueessa.

– Olin Turussa jo viime vuoden toukokuussa. Minun piti kuitenkin jäädä vielä Unkariin vuodeksi saadakseni kansalaisuuden ja kelpoisuuden pelata Unkarin maajoukkueessa.

– Olen aina toivonut mahdollisuutta palata Turkuun, sillä pidän suomalaisesta jääkiekosta ja siitä taidon ja työn määrästä, joka Liigassa on. Vietän kesällä kahdeksan viikkoa Kanadassa, jonka jälkeen tulen Suomeen. Minä ja perheeni odotamme innolla Turkuun muuttoa ja kauden alkua!

Puolustaja Mattias Pullin sopimus purettu

HC TPS ja puolustaja Matias Pulli ovat yhteisymmärryksessä purkaneet tulevan kauden kattavan sopimuksen.

– HC TPS haluaa toivottaa Pullille onnea uusiin haasteisiin, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi seuran verkkosivuilla.

HC TPS on solminut 1 vuoden juniorisopimukset hyökkääjä Artturi Prisjaznjukin, maalivahti Fredrik Grönstrandin ja puolustaja Miska Sormusen kanssa.

Kuva: Hc.tps.fi

Jokkeri