Urheilu

Puolustaja Esa Lehikoinen siirtyy Vaasan Sportiin

Jokipoikien puolustaja Esa Lehikoinen siirtyy Vaasan Sportin rivistöön. Lehikoisen sopimus vaasalaisten kanssa on loppukauden mittainen.

Puolustaja Esa Lehikoinen siirtyy Vaasan Sportiin. (Kuva: Jokipojat.fi)

Puolustaja Esa Lehikoinen siirtyy Vaasan Sportiin. (Kuva: Jokipojat.fi)

Puolustaja Esa Lehikoinen, 29, siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Liigassa pelaavan Vaasan Sportin rivistöön. Hänellä on liigakokemusta yhteensä 123 ottelun verran Rauman Lukon ja HPK:n rivistöistä. Tällä kaudella Lehikoinen pelasi Mestistä Jokipoikien paidassa 35 ottelussa ja saalisti tehopsiteet 10+13.

– Olemme menneet puolustuspään osalta pitkään aika kapealla materiaalilla ja lieviä vammoja on myös olemassa. Tällä siirrolla haemme leveyttä ja kokemusta puolustukseemme. Pelaaja on tuttu osalle valmennusjohtoamme ja tiedämme, että saamme pelaajan, joka pystyy auttamaan joukkuettamme, Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä taustoittaa seuran verkkosivulla.

Komulaisen kausi ohi – Karvinen lähellä paluuta

Vaasan Sport tiedottaa samalla, että hyökkääjän Joonas Komulaisen kausi on ohi. Sen sijaan pitkään sivussa ollut hyökkääjä Otto Karvinen lähestyy pelikuntoa. Parhaassa tapauksessa Karvinen saatetaan nähdä pelaavassa kokoonpanossa jo tulevalla viikolla.

Kuva: Jokipojat.fi

Jokkeri