Urheilu

Puolustaja Antti Helanto jatkaa loppukauden Jokipojissa, Matti Koistisen kausi on kaiketi ohitse

Joensuun Jokipojat on sopinut loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Antti Helannon kanssa. Sen sijaan puolustaja Matti Koistisen kausi on loukkaantumisen takia todennäköisesti ohitse.
JokipojatlogouusiTurkulaispuolustaja Antti Helanto, 25, saapui Jokipoikien joukkueeseen kaksi viikkoa sitten try-outille. Helanto on nyt viihtynyt ärjypaitojen joukossa neljän ottelun verran, ja saanut tililleen yhden syöttöpisteen. Mestis-tulokkaan pirteät otteet vakuuttivat seurajohdon, ja Helanto tulee näin edustamaan Jokipoikia kevään loppuun asti.

– Pelit ovat maistuneet, ja vastaanotto kaupungissa on ollut hienoa hotellihenkilökunnasta pelikavereihin, Helanto kertoo seuran verkkosivuilla.

– Uuden joukkueen pelitavan opettelemisessa menee toki aikansa, mutta aika hyvin olen mielestäni sopeutunut. Toivottavasti pystyn parantamaan otteita jatkossa entisestään, jatkaa Helanto.

Koistisen kausi todennäköisesti ohitse

Jokipoikien puolustajan Matti Koistisen vamma pitää näillä näkyvin loppukauden osalta sivussa, joten sen takia oli helpottavaa tehdä sopimus Helannon kanssa.

Puolustaja Santeri Arousva on sen sijaan tervehtynyt pelikuntoon, ja hyppää kaukaloon heti huomisessa Peliitat-pelissä. Myös maalivahtiosastolle kuuluu hyvää, sillä Mikael Edelmann tekee hänkin huomenna paluun kokoonpanoon.

AnaGonda