Urheilu

Pudotuspelit palaavat Kuopioon, KalPa alensi huomattavasti lippujen hintoja

Liigan runkosarja päättyy KalPan osalta torstaina 12.3. Tapparan vieraana ja sen ottelun jälkeen on selvillä, milloin, missä ja ketä vastaan KalPa aloittaa pudotuspelit.
KalPa_Playoff_2015_440

Tavoite toteutuu, pudotuspelit palaavat Kuopioon

KalPan tavoite Liiga-kaudelle 2014-2015 oli palauttaa pudotuspelit Kuopioon. Nyt tavoite toteutuu, ja Kuopiossa tullaan näkemään Suomen suosituimman ja seuratuimman urheilusarjan pudotuspelejä jo kuudetta kertaa seitsemän vuoden aikana, mikä on kova saavutus.
Kevätkaudella yleisömäärä nousi jo lähes joka toisessa kotiottelussa yli 4000 katsojan ja tunnelma Data Group Areenalla oli erinomainen. Yleisön paljous ja kotijoukkueen mukana eläminen siivittivätkin KalPan takaisin pudotuspelijoukkueeksi.

”Playoff-ottelut ovat kaikkien savolaisten yhteistä juhla-aikaa!”

KalPa haluaa tehdä asioita eri tavalla ja on alentanut huomattavasti istumapaikkojen hintoja verrattuna edellisiin Playoff-otteluihin Kuopiossa. Kuopiossa pudotuspelejä voikin nähdä nyt jopa runkosarjan huippuotteluita edullisemmin! Hintojen alentaminen on huomioitu myös Playoff-kausikorttien hinnoissa.

– Playoff-ottelut ovat kaikkien savolaisten yhteistä juhla-aikaa! Halusimme uudistaa lippujen hinnoittelua ja pyrkiä näin mahdollistamaan kauden odotetuimpien otteluiden seuraamisen paikanpäällä mahdollisimman monelle. Toivottavasti Data Group Areena saadaan täyteen ensimmäisestä ottelusta alkaen ja teemme yhdessä keväästä ikimuistoisen. Playoff-otteluiden tunnelman kiihkeyden voi kokea ainoastaan paikanpäällä!, toteaa toimitusjohtaja Toni Saksman.

Savolainen erikoisuus: istumaan edullisemmin kuin seisomaan!
Neljännesfinaaleissa ja mahdollisella Villi kortti -kierroksella kaikkiin otteluihin istumapaikkojen hinta on alkaen vain 14 euroa. Kun aikuisten seisomalippujen hinta on 15 euroa, näissä otteluissa nähdään savolainen erikoisuus: Istumaan pääsee edullisemmin kuin seisomaan!

► Lippukartta hintoineen Playoff-kotiotteluihin löytyy täältä.

Lipunmyynti Playoff-kotiotteluihin alkaa torstaina 12.3. klo 22.00

Lipunmyynti KalPan Playoff-kotiotteluihin käynnistyy Lippupalvelun verkkokaupassa täällä torstaina 12.3. klo 22.00. Silloin myyntiin vapautuvat myös kaikki uusimattomat runkosarjan kausikorttipaikat.

Muihin Lippupalvelun myyntipisteisiin Playoff-liput tulevat myyntiin perjantaina 13.3. klo 9.00 ja KalPa Pro Shop aukeaa tällöin myös poikkeuksellisesti jo klo 9.00.

► Katso kaikki KalPan lipunmyyntipisteet täältä.

Yli viiden hengen ryhmille voi varata etukäteen liput KalPan toimistolta. Huomio, ryhmäkokojen tulee olla varmoja, runkosarjan ryhmälipputarjoukset eivät ole voimassa Playoff-otteluissa. Ryhmäliput KalPan toimistolta puhelimitse 044-787 1100.

Liiga-kauden 2014-2015 KalPan lahjavoucherit eivät käy Playoff-otteluissa.

KalPa_tuulettaa_440

Savolainen erikoisuus: istumaan edullisemmin kuin seisomaan!

AnaGonda