Pelinurkka

Porschen autot kaahavat Assetto Corsa -ajosimulaatioon – esittelyvideo

Assetto Corsasta on julkaistu esittelyvideo, joka esittelee saksalaisen Porschen upeat urheiluautot.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Syksyn aikana julkaistava Assetto Corsa -pelin lisäosa tuo ajosimulaatioiden kuninkaalle Porschen kurvikkaat menopelit monessa eri muodossa. Rata- ja urheiluautoja löytyy eri vuosilta ja moneen eri makuun.

PAN Vision Finland Oy tuo pelikonsoleille todellisen autosimulaatioiden huipun. Aiemmin vain PC-tietokoneilla nähty Assetto Corsa julkaistaan 26. elokuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Assetto Corsa on täysverinen autosimulaattori, joka perustuu äärimmäisen realistisesti ja tarkasti mallinnettuihin autoihin ja ratoihin. Mukana onkin lähes 30 erilaista rataa, joista jokainen on lasermitattu ja luotu peliin yksityiskohtia säästelemättä.

Autovalikoimaltaan Assetto Corsa häikäisee, sillä pelin yli 90 huipputehokasta autoa ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja tarkasti rakennettuja kokonaisuuksia. Mukana on muun muassa sellaisia legendoja, kuten Team Lotus 98T, Pagani Zonda R, Ferrari LaFerrari, Mercedes C9 ja McLaren 650S GT3.

Assetto Corsa ei ole vain ajopeli, eikä se ole yksi ajosimulaatio muiden joukossa. Assetto Corsa on ajoelämys, joka vie pelaajansa mahdollisimman lähelle ajamisen aitoutta radoilla ja autoilla, joihin vain harvalla kuljettajalla on etuoikeus päästä.

Assetto Corsa_Screenshot11

Jokkeri