Urheilu

Porin Ässät vahvistuu Kristian Tuohilammella

Puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyy Porin Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.

Porin Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 27-vuotiaan puolustaja Kristian Tuohilammen kanssa. Tuohilampi vaihtaa patapaitaan TUTO Hockeysta, jossa hän kiekkoili kolme kautta Mestistä. Kuluneella kaudella hän toimi TUTO Hockeyn kapteenina.

Kuluneella kaudella Tuohilampi pelasi TUTO Hockeyn riveissä runkosarjassa 41 Mestisottelua tehoin 7+14=21, sekä playoffseissa 11 ottelua tehoin 4+2=6. Hän kävi pelaamassa Liigaa kolmen ottelun verran SaiPan ja Ässien riveissä.

– Tuohilampi kävi meillä jo viime kaudella pelaamassa yhden voitokkaan ottelun. Hän on kokenut sekä hyvin liikkuva ja kamppaileva puolustaja, kommentoi Porin Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Porin Ässiin liittyvät myös hyökkääjä Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg, 23, kaksivuotisilla sopimuksilla, sekä maalivahti Henri Kiviaho yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy Ässien optio kaudesta 2018 – 2019.

Lähteenmäki oli voittamassa Porin Ässissä kaudella 2013 Suomen mestaruutta. Lamberg siirtyy patapaitaan Vaasan Sportista.

Jokkeri