Musiikki

Pori Jazz alkaa – lataa uudistunut mobiiliapplikaatio


Pori Jazz pyörähtää käyntiin tänään lauantaina! 51. kertaa järjestettävä festivaali tarjoilee yhdeksän päivänä aikana yli sata yhtyettä, ja iso osa konserteista on ilmaisia.

pori-jazz-2016
Kesän 2016 virallinen Pori Jazz -mobiiliapplikaatio on julkaistu. iOS- ja Android-ympäristössä toimiva sovellus kannattaa ehdottomasti ladata puhelimeen ennen festivaalille suuntamista, sillä mukana on koko laaja ohjelmisto ja tarkat aikataulut, festivaalikartta palveluesittelyineen sekä paljon muuta tärkeää infoa. Voit myös merkitä muistiin omat suosikkiesiintyjäsi, jolloin sovellus muistuttaa sinua keikan alkamisesta juuri ennen h-hetkeä. Latauslinkit löydät Pori Jazzin  verkkosivuilta.

Pori Jazz käynnistyy tänään lauantaina 9.7., jolloin ohjelmaa on tarjolla yhteistyössä LähiTapiolan kansa toteutettavalla Jazz Street Stagella sekä Cafe Jazzissa, missä illan pääesiintyjänä nähdään Eero Koivistoinen Quartet feat. Severi Pyysalo.

Ilmaisohjelmaa tarjoava Jazz Street Stage sijaitsee tänä vuonna uudella paikalla jazzkadun keskivaiheilla. Lavan edustalla sijaitsee runsaasti penkkirivejä, joiden lisäksi ohjelmaa voi halutessaan seurata lähistöllä sijaitsevasta Trumpetti & peilipallo -ravintolasta, joka tarjoaa mukavan ympäristön musiikista nauttimiseen.
porijazz16_kartta

Tutustu Kirjurinluodon uudistuneisiin palveluihin

Kirjurinluodon pääkonsertit järjestetään ensi viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina. Niissä esiintyvät muun muassa Brian Setzer’s Rockabilly Riot!, Seal, Ms. Lauryn Hill, Bo Kaspers Orkester ja Joss Stone.

Kirjurinluodon palveluja on kehitetty edelleen täksi kesäksi. Yleisölle on tarjolla herkullista ruokatarjontaa, josta vastaavat esimerkiksi kokki-ravintoloitsija Richard McCormickin kädenjäljestä tunnetut ravintolat Sandro, New York Ninja ja Hel Town BBQ. Monipuolista syötävää ja juotavaa on tarjolla sekä anniskelualueilla että niiden ulkopuolella.

Pääkonserteissa on myös ensimmäistä kertaa tarjolla à la carte -pohjalta toimiva Ravintola Kirjuri, joka antaa mahdollisuuden rauhalliseen ruokailuhetkeen festivaalipäivän aikana.

Kirjurinluodon konserteissa nautitaan kesällä espanjalaisen viinitalo Torresin laadukkaista viineistä.

Jokkeri