Musiikki

Pori Jazz 2019 on vihdoin täällä – perjantain 19.7. aikataulussa pieni muutos

Pori Jazz 2019 alkaa vihdoin perjantai-iltana, kun pääsymaksuton festivaalialue Jazzpuisto aukeaa Porin Kirjurinluodossa kello 18.
Perjantain 19.7. pääkonsertissa on tapahtunut pieni aikataulumuutos. Aiemmista tiedoista poiketen Linda May Han Oh esiintyy Lokkilavalla kello 18:30 ja Nubya Garcia kello 21:00. Muutos johtuu esiintyjien matkustusaikatauluista.

Pori Jazzin pääkonserteissa nähdään 18.–20.7. muun muassa Christina Aguilera, Toto ja Stray Cats, jotka kaikki ovat jo aloittaneet kesän kiertueensa ja keränneet kehuja esiintymisillään. Pääkonserttien ohella Pori Jazzin ohjelmistosta löytyy laaja ja monipuolinen pääsymaksuttomien konserttien tarjonta, josta löytyy useita kymmeniä mielenkiintoisia yhtyeitä.

Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon saajaksi on valittu tänä vuonna saksofonisti ja säveltäjä Linda Frdriksson, joka esiintyy ensi viikolla kahdesti Lokkilavalla: torstaina 18.7. hänet nähdään Superposition!-yhtyeessä ja pari päivää myöhemmin eli 20.7. osana Mopo on the Moon -erikoiskonserttia. Vuoden nousevaksi kyvyksi on valittu rumpali Otto Saastamoinen, joka tunnetaan parhaiten OK:KO-yhtyeen (Lokkilava perjantaina 19.7.) rumpalina.

Pori Jazzin virallinen mobiiliapplikaatio on nyt julkaistu ja ladattavissa! Android- ja iOS-ympäristöissä toimiva sovellus kannattaa ladata puhelimeen ennen festivaalille suuntamista, sillä mukana on koko laaja ohjelmisto, festivaalikartta palveluesittelyineen sekä paljon muuta tärkeää infoa.

AnaGonda