Pelinurkka

Ylistetty Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu sai odotettua lisäsisältöä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa alkuvuoden menestynyttä toimintaseikkailua ilmaisella sisältöpäivityksellä.Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailupeliin on julkaistu ilmainen päivityspaketti Warrior Path -lisäosa, joka kutsuu pelaajia palaamaan Qaf-vuoren haasteiden pariin. Pelipäivitys sisältää uusia pelimuotoja sekä muuta sisältöä rikastamaan alkuperäistä toiminnallista seikkailukokemusta. Myöhemmin kuluvan vuoden aikana on luvassa vielä lisää uutta sisältöä.

Uusia pelitiloja ovat nopeuskeskeinen speedrun sekä pysyvän hahmokuoleman aiheuttava permadeath. Nimensä mukaisesti speedrun keskittyy pelikenttien läpäisyyn mahdollisimman nopeasti. Se onkin suosittu pelimuoto erilaisten pelivaikuttajien keskuudessa.

Permadeath-pelimuodossa taas keskitytään pelin suorittamiseen mahdollisimman haasteellisesti eli pelihahmon kuolematta. Kun hahmo kuolee, peli päättyy eikä latausvaihtoehtoa ole tarjolla. Tämä myös rautamiesmuotona tunnettu haastetila onkin tarkoitettu pelin veteraaneille, jotka kaipaavat lisähaastetta pelaamiseen.

Näiden pelimuotojen lisäksi Sargon-hahmolle on tarjolla neljä uutta asukokonaisuutta, jotka tuovat uutta väriä tutuksi tulleeseen hahmoon. Nämä ovat näyttäviä vaihtoehtoja esimerkiksi pelin speedrun-striimaukseen.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

MI03