Pelinurkka

Toiminnallinen Atlas Fallen -roolipeli julkaistaan toukokuussa

Focus Entertainmentin julkaisema Atlas Fallen -toimintaroolipeli julkaistaan toukokuussa.PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atlas Fallen -toimintaroolipelin Atlaksen kansalaiset ovat avun tarpeessa. Turmiollinen jumala on noussut valtaan ja syössyt hurjat hirviöarmeijansa maan kimppuun samalla ajaen sen kansan ahdinkoon. Avuksi tulee jumalvoimainen sankari, joka nousee taisteluun pahuuden ylimaallisia olentoja vastaan. Luvassa on eeppinen matka upeissa ympäristöissä, joissa sankari saa koettaa voimavarojaan toinen toistaan hurjempia hirvityksiä vastaan.

Paikoin hiekan peittämät aavikkokaupungit ovat hätää kärsimässä, eikä tehtävä pahan jumalan nujertamiseksi tule olemaan helppo. Mysteereitä selvittämällä ja raunioita koluamalla supervoimainen sankari kuitenkin vahvistuu.

Atlas Fallen tarjoaa pelaajalle häikäisevän toimintaspektaakkelin täynnä vaikuttavia taisteluita, upeita maisemia ja yliluonnollisia voimia. Roolipelimäinen hahmonkehitys ja kiehtova fantasiamaailma pitävät pelaajan otteessaan. Pelissä on myös herkullinen yhteistyötila, jossa vihollisten kukistaminen on entistäkin palkitsevampaa.

Uuden sukupolven pelikonsoleille ja pc-tietokoneille luotu peli tarjoaa huippuluokan grafiikkaa ja vaikuttavan äänimaailman seikkailuntäyteisessä tarinassa vailla vertaa.


Atlas Fallen -toimintaroolipeli julkaistaan toukokuun 16. päivänä sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

MI03