Pelinurkka

Steelrising-toimintapeli tarjoaa lisää haasteita uudella vaikeustasolla

Ensiviikon torstaina on tulossa Steelrising-toimintaroolipeliin uusi vaikeustason.NACONin julkaisema Steelrising-toimintaroolipeli saa uuden päivityksen, joka tuo peliin uuden vaikeustason. Uusi New Game Plus -pelitila tarjoaa lisää haasteita ja vaikeampia vihollisia jo kertaalleen pelin läpäisseille pelaajille. Päivitys julkaistaan ensi viikon torstaina eli 29. syyskuuta.

Vastaavasti peruspelin turhan vaikeaksi kokeva pelaaja voi ottaa käyttöön Assist-pelitilan, joka helpottaa vihollisten kohtaamisia ja pomovastusten nujertamista. Joustavien vaikeustasosäätimien ansiosta soulsborne-lajityyppiä edustava Steelrising sopii kaikenlaisille pelaajille pelikokemuksesta tai taitotasoista riippumatta.

Juttu jatkuu esittelyvideon jälkeen. Jos ei video näy alta, niin katso se tästä.

1700-luvun lopun Ranskaan sijoittuva Steelrising yhdistää toimintavetoisessa roolipelissään historiallisia tapahtumia ja hahmoja sekä kuvitteellista tekniikkaa ja käänteentekevää teknologiaa. Keskiössä on upea historiallinen Ranska ja sen robottimaiset automatontaistelijat, jotka tarjoavat kiehtovia ja haastavia kohtaamisia synkän ja verisen vallankumousyrityksen aikakaudella.

Steelrising on saatavana sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

MI03