Pelinurkka

Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu haastaa pelaajansa uudella tavalla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on päivittänyt rakastetun tasohyppelyä ja kiehtovia taisteluita toisiinsa yhdistävän Prince of Persia: The Lost Crown -pelin uudenlaisilla pomokohtaamisilla.Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailupelin Boss attack -päivitys antaa pelaajille uudenlaisen mahdollisuuden haastaa itsensä pelin eri pomovastusten kanssa. Päivityksen myötä Havenissa vierailevat pelaajat voivat valita aiemmin kohdattuja pomovihollisia uuteen taisteluun, mutta nyt hyvinkin monipuolisella asetusvalikoimalla. Kun kyseiset pomovastukset on kertaalleen nujerrettu, ne voidaan kohdata uudestaan pelaajan valituilla erikoisvoimilla.

Uusintakerran myötä pelaaja voi valita pomovastuksen vaikeustason helposta huippuvaikeaan sekä määritellä omassa käytössä olevat varusteet ja muut ominaisuudet. Pelaaja myös palkitaan suorituksesta ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu pelaajan suoritusaikaan.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaaja voi haastaa itsensä vieläkin vaikeammalla tavalla eli niin sanotussa Boss Rush -pelitilassa. Tämä kokeneiden pelaajien loppupelitila haastaa osaavat konkarit nujertamaan pelin kaikki pomovastukset yhdellä kertaa. Myös tässä pelitilassa pelaaja voi valita varustuksensa ja muusta pelistä riippumattoman vaikeustasonsa.

Kostotilan tapaan pomoviholliset nujertava pelaaja palkitaan suorituksista sineteillä. Mitä korkeammalla vaikeustasolla pelaaja haasteen suorittaa, sitä arvokkaampi sinetti. Lisäksi eri vaikeustasojen selvittäjät palkitaan pelissä ainutlaatuisilla hahmoasuilla.

Uusien pomopelitilojen lisäksi päivitys on kohentanut pelin toimivuutta ja pelattavuutta useammilla pienemmillä päivityksillä.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

MI03