Pelinurkka

Palikkapitoinen avoimen maailman LEGO 2K Drive -ajopeli saa paljon julkaisun jälkeistä sisältöä

Huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K ja suosituista leluista tuttu LEGO Group tuovat myyntiin virtuaalisiin LEGO-palikoihin perustuvan ajopelin ja siihen paljon lisäsisältöä.Avoimeen pelimaailmaan sijoittuva LEGO 2K Drive on suuren mittaluokan ajopeli, jonka keskiössä ovat LEGO-palikoiden koottavuus ja niistä rakentaminen. Pelissä yhdistyvätkin palikoilla leikkiminen, omien ajoneuvojen kokoaminen ja muokkaaminen sekä tietenkin vauhdikas kilpaa ajaminen. Mukana on myös tukkukaupalla erilaisia sivutehtäviä ja monipuolisia haasteita, joilla kilpa-ajoa ja kisailua sävytetään. Rikas ja yksityiskohtainen pelimaailma sisältää paljon tutkittavaa. Samalla se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pelin laajenemiselle.

LEGO 2K Drive laajenee julkaisunsa jälkeen neljällä eri Drive Pass -pelikaudella, joista jokainen tuo lisää tekemistä ja pelattavaa uuden sisällön myötä. Ensimmäinen Drive Pass -kausi alkaa 1. kesäkuuta 2023 ja tuo mukanaan sata pelattavaa saavutustasoa sekä runsaasti uusia haasteita. Näitä suorittamalla pelaaja ansaitsee kausikohtaisia palkintoja, joiden sisältö ja tyyli vaihtelee kaudesta toiseen. Esimerkiksi ensimmäisellä kaudella on luvassa uusia kuljettajia, tarroja, ääniä ja muita kiehtovia räätälöintivaihtoehtoja. Näiden lisäksi pelimaailma laajenee kokonaan uudella alueella kuluvan pelivuoden aikana.

Premium Drive Pass -kausikortin sekä kokonaisen pelivuoden jäsenyyden ostajille on lisäksi luvassa erikoissisältöä. Siinä missä kausikohtaiset jäsenyydet sisältävät kyseisen pelikauden, pelivuoden jäsenyys sisältää kaikki neljä pelikautta yhdessä paketissa. Vuosijäsenyyden ostaja saa kaupan päälle mahtavan pizza-auton sekä 550 pelikolikkoa pelikaupassa käytettäväksi. Premium-jäsenet voivat ansaita pelissä ainutlaatuista lisäsisältöä, kuten suosittujen autovalmistajien omia autoja. Tällaisia ovat esimerkiksi mukana olevat Dodge ja Nissan.

Pelikausilla ei ole aikarajoitteita, joten niiden tarjoamasta sisällöstä voi nauttia omaan tahtiin haluamallaan tavalla. Mikäli pelaaja haluaa päivittää perusmallin kausikortin Premium-tasolle, sen voi tehdä halutessaan milloin tahansa. Näin myös erikoispalkinnot voi ansaita takautuvasti.
LEGO 2K Drive julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

MI03