Pelinurkka

Mansaarten TT-ajojen maisemat ovat täynnä upeita ajoreittejä

NACONin julkaiseman TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -moottoripyöräsimulaation pelikartta on täynnä risteäviä reittejä ajettavaksi.Mansaarten luonnonkauniit maisemat ja upeat ajotiet ovat kuin luotu ajettaviksi huippunopeuksin. Perinteisten kisareittien lisäksi on pelistudio RaceWard mallintanut saaren teitä ajettavaksi avoimen pelimaailman vapaassa ajotilassa. Tämä tuo mukanaan kaivattua rentoutta varsinaisten kilpailutapahtumien välillä. Samalla se antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua saaren tiekartastoon ja vehreään ympäristöön omassa rauhassa vailla kisapaineita.

Tiet on mallinnettu taidolla ja vankalla kokemuksella, mikä näkyy yksityiskohtien määrässä ja tarkkuudessa. Avoin pelitila onkin mitä oivallisin tapa nauttia Mansaarten teistä virtuaalisesti omalta kotisohvalta käsin.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -moottoripyöräsimulaatiopeli sisältää yli 30 erilaista kisareittiä ja runsaat 220 ratakilometrin. Pelin upeista maisemista pääsee nauttimaan lähes 40 erilaisella moottoripyörällä ja yli 20 virallisesti lisensoidulla kisa-ajajalla. Pelin vauhdikkaista ajoista pääsee nauttimaan sekä yksin että hauskoissa moninpelitiloissa.


TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 julkaistaan 11. toukokuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

MI03