Pelinurkka

Logitech Lift nostaa hiiriergonomian uudelle tasolle ja ehkäisee rasitusvaivoja

Logitech tuo myyntiin pystymallisen ja langattoman ergohiiren, joka tarjoaa käyttömukavuutta etenkin pienille ja keskikokoisille käsille.Pitkiksi venyneet työpäivät näyttöpäätteen edessä aiheuttavat toisinaan ranteen ja käsivarren rasitusta. Pystymallinen Logitech Lift -ergohiiri tuo ratkaisun ainutlaatuisen käyttöasennon myötä, sillä sen ansiosta kämmenosan ei tarvitse taipua hiiren päälle. Sen sijaan hiirtä käytetään kämmen pystyasennossa ikään kuin kättelyasennossa, jolloin pikkusormi nojaa pöytätasoa vasten. Tämä vähentää käsivarteen kohdistuvaa rasitusta, mikä ehkäisee lihasten ärtymistä ja rasittumista tehokkaasti.

Langattoman Lift-hiiren koko on ihanteellinen pienille ja keskikokoisille käsille. Lisäksi hiiri on saatavana myös vasenkätisenä mallina ja kolmella eri värillä, joita ovat grafiitinmusta, luonnonvalkoinen ja roosanpunainen.

– Ergonomia ja käyttömukavuus ovat keskeisessä roolissa työhyvinvoinnissa. Ajatuksemme siitä, että työskentelemme paremmin voidessamme paremmin, toteutuu tällaisten tuotteiden kohdalla erinomaisesti. Lift-ergohiiri onkin suunniteltu ensisijaisesti runsaasti päätetyötä tekevien hyvinvointi mielessämme., kommentoi Logitechin ergonomiatuotteiden johtaja Olessia Hageman.


Logitech Lift on uusin lisäys Logitechin ergotuotteiden valikoimaan, jotka edustavat ihmiskeskeistä ja tiedelähtöistä ajattelua tuotesuunnittelun ja kokemuksen kautta. Lift-hiiren suunnitteluvaiheisiin kuuluivat Logitechin ergonomialaboratorion käyttötestit. Hiiri on myös saanut hyväksynnän maailman johtavilta ergonomiaa tutkivilta instituuteilta.

Ainutlaatuisesti muotoiltu hiiri sisältää huippuluokan tekniikkaa ergonomisessa muodossa. Hiiren peukalotuki ja kumipäällysteinen pinta tuntuvat miellyttävältä pitkissäkin työjaksoissa. Hiiren 57 asteen käyttökulma vähentää ranteen ja käsivarren rasitusta, mikä tekee käytöstä mukavaa käden luonnollista asentoa tukien.

Hiiren äänetön ja älykäs SmartWheel-vierityspainike mahdollistaa nopean ja tarkan hallittavuuden isoja tiedostoja ja verkkosivuja selatessa. Langaton ergohiiri on myös monipuolisesti yhteensopiva Windows-, macOS-, Linux-, Chrome OS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa Bluetooth Low Energy -tekniikkaa hyödyntäen. Vaihtoehtoisesti hiiri voidaan liittää eri laitteisiin usb-liitännän kautta Logi Bolt -vastaanottimella. Lisäksi Logitech Flow -toiminto mahdollistaa hiiren vaivattoman käytön jopa kolmen eri laitteen välillä.

Logitech Lift on myös valmistettu kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee hiiren värin mukaan. Grafiitinmustan muovin kohdalla määrä on 70 prosenttia, kun taas valkoisessa ja roosanpunaisessa hiiressä kierrätysmuovia on 54 prosenttia. Logitechin sitoutuminen kierrätysmuovin käyttöön tarkoittaa, että Logitechin tämän hetken mallistosta noin 65 prosenttia hiiristä ja näppäimistöstä käyttää ainakin jonkin verran kierrätysmuovia valmistuksessaan. Lisäksi kaikki tulevat tuotteet käyttävät kierrätysmuovia mahdollisuuksien mukaan. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse tulee myyntiin huhtikuun aikana 79 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

MI03