Pelinurkka

LEGO 2K Drive -ajopelin uusin uutislähetys esittelee mielikuvituksellisia ajoneuvoja

Bricklandian pirteä uutistoimisto Awesome News Network jatkaa viikoittaisia uutislähetyksiään palikoidentäyteisestä kaupungista.Tällä kertaa pirtsakat uutisankkurit Vikki Wheeler ja Parker Carr ovat tohkeissaan monipuolisesta ajoneuvovalikoimasta, hulvattomista ajoympäristöistä ja erilaisista mahdollisuuksista toteuttaa kuljettajan päähänpistoja.

Olipa kyseessä vauhdikkaat katoilla ajamiset, kulkuneuvoilla veteen pulahtamiset tai vimmaiset ajokisat muita kuljettajia vastaan, hauskoja hetkiä piisaa yllin kyllin. Tuntuuko kahvikupilla ajaminen hyvältä idealta? Onnistuu. Entäpä vihreä vesipeto? Totta kai! Tai jos kaipaa jotain normaalimpaa, kuten isopyöräistä maastoautoa, tietenkin moinen järjestyy!

LEGO 2K Drive on ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions sekä monia muita tuttuja rakennelmia. LEGO-palikoille ominaiselle tavalle pelaaja pääsee myös räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

LEGO 2K Drive julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

MI03