Pelinurkka

Huhtikuun Playstation Plus -pelit tarjoavat jokaiselle jotain

Sony on julkistanut PlayStation Plus -jäsenille saapuvat etupelit huhtikuulle.Pelit ovat PlayStation Plus -jäsenten ladattavissa tiistaista 4. huhtikuuta alkaen maanantaihin 1. toukokuuta saakka.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker on post-apokalyptinen ensimmäisen persoonan rakentelu- ja ratsastuspeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja, kun suunnittelet ansoilla ja vartijoilla täytettyjä salakavalia ulkovartioita, ja valmistaudu sitten metodiseen nopeatempoiseen taisteluun, jossa ryöstelet muiden pelaajien luomuksia, ja saat etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu-, kauko- ja puolustuspeli), lisäominaisuudet ja kulutushyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi ja ryöstä etuvartioita kahden hengen joukkueena.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy räjähtää takaisin henkeäsalpaavaan toimintaan valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan, joka on täynnä vaaroja ja vaaroja, tai nauti paikallisesta tai online-pelaamisesta ja luo kahden tai neljän seikkailijan tiimejä, kun teette yhteistyötä selvitäksenne häijyistä tehtävistä miten vain voitte kuvitella, mukaan lukien ohittamattomat pelkät co-op-tasot.

Tails of Iron (PS4, PS5)

Tails of Iron sijoittuu sodan vaivaamaan synkkään maahan, ja se on käsin piirretty roolipeliseikkailu, jossa on rangaistavan raakaa taistelua. Rottien valtaistuimen perijänä Redginä sinun on palautettava rikkinäinen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia kumppaneita, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia ateriareseptejä, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen tai jopa maata syövän, panssaroidun myyräauton!

PlayStation Plus -jäsenillä on maanantaihin 3. huhtikuuta asti aikaa lisätä maaliskuun 2023 -ilmaispelit Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ja Code Vein pelikirjastoonsa.

Mikäli yllä oleva Youtube-upotus ei näy, pääset siihen tästä.

MI03