Pelinurkka

GamesCom-pelimessuilla esitelty Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio julkaistaan marraskuussa Premium-painoksena

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 tulee myyntiin kaikkien aikojen monipuolisimpana versiona.Maailman suosituimmaksi virtuaalisen maanviljelyn pelikokemukseksi kasvanut pelisarja on päivittynyt tasaista tahtia sekä ilmaisilla että erikseen ostettavilla lisäosilla ja pelilaajennuksilla. Nämä ovat tuoneet peliin paitsi uusia karttoja ja lisää viljeltävää, myös uusia tuotantoketjuja ja eläimiä sekä valtavan määrän kulkuneuvoja, laitteita ja työkoneita.

Nyt kaikki tähän mennessä julkaistu Farming Simulator 22 -pelisisältö on koottu yksiin kansiin ja se tuodaan saataville marraskuussa Premium Edition -painoksena. Se sisältää pelin kaksi isoa laajennusosaa eli Platinum- ja Premium-paketit, seitsemän lisäsisältöjulkaisua, kuusi isoa pelikarttaa, sadoittain erilaisia työkoneita ja kulkuneuvoja sekä peräti 20 erilaista viljelyskasvia ja kuusi eri kasvatettavaa eläinlajia.

Nämä kaikki tarjoavat valtavan määrän tekemistä yksin tai yhteistyössä muiden pelaajien kanssa sekä kiehtovat moninpelitilat yhteistyössä tai muiden kanssa kilpaillen.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit, durran, porkkanat ja punajuuret. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Kaikkiaan erilaisia pelikarttoja on Premium-versiossa kuusi erilaista. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen niin eurooppalaiseen kuin amerikkalaiseenkin tyyliin.

Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

MI03