Pelinurkka

Farming Simulator 22 Premium Edition esittelee valikoiman uusia maatalouskoneita

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 Premium Edition tulee sisältämään uusia maatalouskoneita ja muita uudistuksia.Marraskuussa ilmestyvä Farming Simulator 22 Premium Edition -maatilasimulaatiopeli sisältää kuusi pelikarttaa, seitsemän virallista päivityspakettia ja kaksi laajennusosaa. Näiden myötä tarjolla onkin kaikkien aikojen laajamittaisin maanviljelypeli, jossa riittää mahdollisuuksia monenlaiseen virtuaaliseen maatalouteen, metsänhoitoon ja eläinten kasvattamiseen. Kattavan yksinpelin lisäksi peli tarjoaa mittavat mahdollisuudet moninpeliin sekä yhteistyömuotoisen pelaamisen merkeissä että kilpapelaamiseen keskittyvien pelimuotojen parissa.

Pelin jo entuudestaan kattavaa ajoneuvo- ja työkonevalikoimaa on laajennettu uusin vaihtoehdoin. Yli 35 uutta kulkuneuvoa ja lisälaitetta tarjoavat paljon koettavaa oman virtuaalimaatilan parissa. Täysin uusia merkkejä ovat Dewulf, Gorenc, Agrio ja WIFO. Näiden ohella aiemmin mukana olevat valmistajat, kuten BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland ja SaMASZ, saavat täydennystä aiempien työkoneiden rinnalle.

Premium-version aiemmin julkaisemattomana pelikarttana nähdään Keski-Eurooppaan sijoittuva Zielonka, joka tarjoaa täydelliset viljelymahdollisuudet erilaisten vihannesten kasvattamiseen. Uusia viljeltäviä kasvilajeja ovat porkkanat, palsternakka ja punajuuri, jotka rikastuttavat jo entuudestaan kattavan lajivalikoiman tarjontaa. Näiden myötä tarjolle tulee myös uusia tuotantoketjuja ja valmistuslaitoksia, joita pelaaja voi hyödyntää maanviljelyn ohella.

Premium-versio sisältää myös alkuperäisen pelin kahden ensimmäisen pelivuoden lisäosat, joita ovat Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage. Näiden ohella tarjolle tulee myös kaksi vielä julkistamatonta lisäosaa. Myös Platinum-pelilaajennuksen sisältämät osat, kuten Volvo-työkoneet, sen uusi pelikartta ja pelimekaaniset päivitykset ovat osa Premium-päivityksen tarjontaa.

Sekä Farming Simulator 22 -peruspelille ostettava Zielonka-karttapaketti että tämän lisäosan ja peruspelin sisältävä Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta. Julkaisualustoina ovat sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolit että PC- ja Mac-tietokoneet. Pelin ikäraja on PEGI 3.

MI03