Pelinurkka

Avoimen pelimaailman LEGO 2K Drive -ajopeli esittäytyy hauskalla videolla

2K:n upea ja värikäs avoimen pelimaailman LEGO 2K Drive -ajopeli yhdistää toisiinsa vauhdikasta kisailua, LEGO-palikoiden kasaamista ja purkamista sekä runsaasti erilaisia minipelejä ja muuta pientä puuhasteltavaa yksin- tai moninpelissä.LEGO 2K Drive -ajopelin uudella ja hauskasti tehdyllä esittelyvideolla Awesome News Networkin uutisankkurit Vikki Wheeler ja Parker Carr tutustuttavat katsojat sekä avaraan Bricklandian maailmaan ja sen maisemiin että erilaisia ajoneuvoja ja ajotapoja toisiinsa yhdistävään pelityyliin. Kyytiä saavat niin palikat kuin Lego-kuljettajatkin. Väriä, vauhtia ja palikoita moneen eri makuun on luvassa kaikenlaisille pelaajille ikään ja pelityyliin katsomatta.

LEGO 2K Drive on ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions sekä monia muita tuttuja rakennelmia. LEGO-palikoille ominaiselle tavalle pelaaja pääsee myös räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

LEGO 2K Drive julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

MI03