Pelinurkka

A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai julkaisupäivän ja uuden pelivideon

Focus Entertainmentin julkaiseman A Plague Tale: Requiem -seikkailupelin julkaisupäiväksi vahvistettiin 18. lokakuuta 2022A Plague Tale: Requiem sai myös uuden 12 minuuttia pitkän esittelyvideon, jonka aikana näytetään pelin kiihkeää toimintaa sekä sankarikaksikon etenemistä vihollisia ja rottia vilistävässä pelimaailmassa.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.
A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 18. lokakuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.

MI03