Urheilu

Peliitoille kolme jatkajaa – Arkiomaa uutena mukaan

Mestisjoukkue Heinolan Peliitat solmi neljän pelaajan kanssa sopimuksen, joista kolme on jatkosopimusta ja uutena miehenä joukkueeseen liittyy Eetu-Ville Arkiomaa.
Peliitat_logoHeinolan Peliitoissa jatkaa kolme päättyneeltä kaudelta pelaajaa, kun jatkosopimukset allekirjoittivat puolustajat Ville Väinölä ja Markus Hämäläinen, sekä hyökkääjä Juuso Perttilä.

Hyökkääjä Eetu-Ville Arkiomaa, 22, liittyy Heinolan Peliitat rivistöön Espoo Bluesin paidasta. Arkiomaa aloitti päättyneen kauden HPK:ssa, mutta siirtyi joulukuussa vaihtokaupassa Bluesin riveihin. Hän tehtaili yhteensä 41 ottelussa tehot 5+7.

Arkiomaa on pelannut kaikkiaan 83 Liigaottelua, joissa on syntynyt 7+11=18 tehopistettä. Arkiomaa peliurallaan kaudella 2014-15 pelannut neljä ottelua Heinolan Peliitat -paidassa.

– Arkiomaasta saamme taitavan ja suoraviivaisen rightin kärkilaiturin, joka on edelleen menossa eteenpäin. Perttilällä on huikea potentiaali ja uskomme hänen parantavan entisestään. Hämäläinen tuo takalinjoille kokoa ja kovuutta, kun taas Väinölän vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä, kertoi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari seuran verkkosivuilla.

Peliitat – pelaajasopimus kaudelle 2016-17:

• Maalivahdit: Lassi Yrjölä
• Puolustajat: Christian Silfver, Ilari Metsola, Joona Hiltunen, Aki Vainio, Valtteri Parikka, Markus Hämäläinen, Ville Väinölä.
• Hyökkääjät: Aatu Viljanen, Arttu Heikkinen, Henri Ruotsalainen, Ville-Matti Koponen, Tuukka Rajamäki, Johan Elfvengren, Henri Fomin, Juuso Perttilä, Eetu-Ville Arkiomaa.

Jokkeri