Urheilu

Peliitat vahvistuu kolmella puolustajalla

Peliitat on kiinnittänyt ensi kauden joukkueen rungon viimeiset palaset, kun puolustajat Ville-Veikko Eerola ja Miro Hovinen ovat tehneet sopimukset Peliittojen kanssa. Lisäksi koeaikasopimuksella joukkueeseen liittyy puolustaja Niko Forsström.
peliitat_mestis-thumb
Ville-Veikko Eerola, 23, pelasi Peliitoissa kaudella 2012-13, jolloin 42 ottelua tuottivat tehot 5+15. Hyvä kausi vei Eerolan kotikaupunkiinsa ja HPK:n riveihin, josta hän kävi lainalla Peliitoissa viime keväänä. Nyt Eerola tekee paluun Peliittoihin sopimuspelaajana.

Miro Hovinen, 23, siirtyy Peliittoihin toisesta Mestis-seurasta, LeKistä. Järkälemäinen 192 senttinen puolustaja on pelannut Mestistä yhteensä 73 ottelua tehoin 8+11. Liigassa Hovinen on pelannut 26 ottelua Ilveksessä tehoin 0+4. Hovinen on edustanut myös Suomen juniorimaajoukkueita eri ikäluokissa.

Niko Forsström, 24, on Lahden Kiekkoreippaan kasvatti. Kokemusta löytyy myös Pelicansin A-nuorista ja Suomi-sarjasta, jossa Forsström on viettänyt kolme viimeisintä kautta. Forsström on myös pelannut Heinolan Kiekossa ja Peliitoissa yhteensä 27 ottelua.

– Hienoa, että saimme Eerolan ja Hovisen tulevan kauden pakistoomme. Uskomme, että he pystyvät pelaamaan tasaisen ja nousujohteisen kauden. Näiden sopimusten myötä joukkueen runko on valmis. Pidämme kuitenkin silmät ja korvat vielä auki, jos meille sopivia pelaajia tulee esille, kommentoisi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

Peliittojen sopimustilanne 22.06.2015

• Maalivahdit: (1) Antti Rautiola.
• Puolustajat: (7) Ville-Veikko Eerola, Niko Forsström (try-out), Miro Hovinen, Perttu Hynönen, Ilari Metsola, Roni Rukajärvi, Christian Silfver.
• Hyökkääjät: (10) Roope Elimäki, Arttu Heikkinen, Vincent Kara (try-out), Kimi Koivisto, Ville-Matti Koponen, Jesse Peltonen (try-out), Henri Ruotsalainen, Jukka Sompi, Aatu Viljanen, Niklas Westerlund.

AnaGonda