Urheilu

Pelicansin Tommi Paakkolanvaara Luganoon

Keskushyökkääjä Tommi Paakkolanvaara siirtyy Lahden Pelicansista Sveitsin jääkiekkoliigassa pelaavaan Luganoon.

paakkolanvaara-tommi_pelicans

Tommi Paakkolanvaara HC Luganoon.
(kuva: Liiga.fi)

31-vuotias keskushyökkääjä Tommi Paakkolanvaara siirtyy Lahden Pelicansista Sveitsin jääkiekkoliigassa pelaavaan Luganoon. Paakkolanvaara edusti Pelicansia kuusi kautta ja kuului usean vuoden ajan Pelicansin kapteenistoon. Paakkolanvaara on kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella, jonka vuoksi hän oli Pelicansin kolmesta edellisestä liigakamppailusta pois.

– Olen viettänyt Lahdessa pitkän pätkän, eikä minulla ole seurasta ja kaupungista kuin hyvää sanottavaa. Olen kuitenkin erittäin kiitollinen Pelicansille, kun Sveitsistä tuli yhteydenotto, niin seura antoi mahdollisuuden tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Minulla on sopimus katkolla kesällä, joten näyttöpaikka ulkomailla tulee parhaaseen mahdolliseen saumaan. Haluan kiittää organisaatiota,pelikavereita ja kannattajia tuesta mitä olen saanut näinä vuosina täällä, Paakkolanvaara kommentoi siirtouutista Pelicansin kotisivuilla.

Lahden Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen mukaan seura hyväksyi HC Luganon esittämän tarjouksen eikä halunnut olla esteenä pelaajan haluamalle siirrolle.

Saarinen toivottaa Paakkolanvaaralle kaikkea hyvää jatkolle ja haluaa kiittää Paakkolavaaraa tehdystä hyvästä työstä Pelicansin kanssa kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda