Urheilu

Pelicans hankki loppukaudeksi Teddy Da Costan

Tapparasta ottelukohtaisella lainasopimuksella Pelicansissa pelannut ranskalaishyökkääjä Teddy Da Costa jatkaa Pelicansien riveissä loppukauden.

teddy_da_costa-tapparaRanskalaishyökkääjä Teddy Da Costa on Lahdessa lainasopimuksella jo pari viikkoa tehden kuudessa ottelussa tehot 3+1=4. Tapparan paidassa vastuu jäi hänelle pieneksi ja hän ehti pelata Tapparassa 22 ottelua ja niissä tehot 1+3=4.

– Teddy on pelannut meillä erinomaisesti ja sopeutunut joukkueeseen nopeasti. Mies omaa erittäin hyvän laukauksen ja on ennen kaikkea hyökkäyspäässä meille todella arvokas, Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen kommentoi Da Costan sopimusta Pelicansien kotisivuistolla.

Pelicansin sairastuvalta positiivisia signaaleja

Lahden Pelicansin sairastuvalta kuuluu positiivisia signaaleja. Hyökkääjät Miika Roine ja Jesse Rohtla ovat toipuneet pelikuntoon ja kaksikko matkustaa joukkueen mukana Vaasaan. Roineen pelaaminen Sport-ottelussa on vielä epävarmaa, mutta Roineen Pelicans-depyytti nähdään viimeistään ensi tiistaina Isku Areenalla Espoon Bluesia vastaan.

Kuva: Tappara.fi

AnaGonda