Jääkiekko

Pelaajaliikennettä Jukureissa

Mikkelin Jukurit ja hyökkääjä Henrik Koivisto sekä puolustaja Hannu Pikkarainen ovat purkaneet pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Liigajoukkue Mikkelin Jukurit ja 34-vuotias puolustaja Hannu Pikkaraisen tiet erkanevat. Sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Samalla Jukurit ilmoittavat, että myös 34-vuotias hyökkääjä Henrik Koiviston pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Henrik Koivisto oranssimustiin

Keskushyökkääjä Henrik Koivisto on solminut loppukauden kattavan sopimuksen KooKoon oranssimustien kanssa.

– Koivisto on osoittanut pystyvänsä tekemään hyvää tulosta Liigassa. Meillä on hyökkäyksessä poissaoloja ja Henrik on erittäin tervetullut Lumon Areenalle, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran verkkosivuilla.

Koivisto nähdään tänään tapaninpäivän iltana, kun KooKoo kohtaa Lappeenrannassa SaiPan. Hän on kiekkoillut viimeksi kaukalossa 9. joulukuuta. Koivisto on kiekkoilee viidettä kautta Liigassa. Hän on kiekkoillut Liigaurallaan 235 ottelussa hankkien 31+71=102 tehopistettä. Alkukausi Jukureiden rivistössä pelasi 31 ottelua, joissa syntyi ainoastaan yksi maali ja kuusi syöttöpistettä.

– Saan KooKoossa uuden alun tähän kauteen. Alkukausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaan, mutta nyt voin unohtaa sen ja katsoa eteenpäin, Koivisto linjaa KooKoon verkkosivuilla.

Jokkeri