Urheilu

Pekka Virran vahva työ palkittiin jatkosopimuksella jo nyt, koko valmennus jatkaa ensi kaudelle

Erinomaista työtä Kuopiossa tehneen ja KalPan menestyväksi joukkueeksi nopeasti palauttaneen päävalmentaja Pekka Virran vielä ensi kauden kattanutta sopimusta on jatkettu jo nyt vuodella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2017 asti.

Pekka Virran johdattamana KalPa on helmikuun maaottelutauolla Liigassa sijalla neljä. (kuva: Kalpa.fi)

Pekka Virran johdattamana KalPa on helmikuun maaottelutauolla Liigassa sijalla neljä. (kuva: Kalpa.fi)

– KalPassa mennään urheilullisuus edellä, täällä on joustavat rakenteet ja organisaatiossa tehdään suurella sydämellä tiiviisti yhteistyötä. Täällä laitetaan asioita tapahtumaan, reagoidaan nopeasti ja ihmiset kunnioittavat toisiaan, täällä on KalPa-perheen tunnelmaa. Täällä on sitä tunnetta kun ihmiset ovat enemmän kuin vain töissä. Siksi oli helppo sitoutua sopimuksen pidentämiseen jo nyt, kertoo Pekka Virta.

– Pekan intohimo pelin kehittämistä kohtaan ja päivittäisen työn tekemisen vaatimukset sekä se miten hän on saanut sitoutettua pelaajat päivittäiseen tekemiseen on näkynyt joukkueen suorittamisena kaukalossa. Tässä projektissa, pelin ja pelaajien kehittämisessä olemme vielä vasta alkumatkalla ja näitä asioita tulemme jatkossakin vaalimaan, kommentoi urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

– Pekka on ollut suuressa roolissa palauttamassa meidän urheilullista uskottavuutta ja se on antanut organisaatiolle työrauhan kehittää seuraa pitkällä aikavälillä. Olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä, siksi päätimme pidentää sopimusta jo näin aikaisessa vaiheessa.

Ensiluokkaista työtä joukkueen kanssa tehnyt KalPan valmennus jatkaa Liiga-kaudella 2015-2016 kokonaisuudessaan. Päävalmentaja Virran kanssa valmennuksen muodostavat valmentajat Anssi Laine ja Tommi Miettinen sekä maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Ilpo Kauhanen.

KalPan seuraava kotiottelu on tiistain 10.2. Liiga-ottelu KalPa-HIFK.

Kuva: Kalpa.fi

AnaGonda