sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Patrik Laine tähdittää NHL 20 -pelin suomalaista kantta – teki samalla historiaa

kello?!

NHL 20 -pelin Suomessa digitaalisen ja fyysisen version kannessa tähdittää Patrik Laine.

EA Sports on ilmoittanut, että Suomen NHL 20 -jääkiekkovideopelin digitaalisen ja fyysisen version kansikuvapoikana nähdään Patrik Laine. Näin ollen Laineesta tullee NHL-pelin ensimmäinen, joka on ollut kannessa kaksi vuotta putkeen. Tällä kertaa pääpainoksessa komeilee Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthews.

Laine on kertonut julkisuudessa useaan otteeseen olevansa intohimonen ”änärin” fani PlayStationilla.

– Oli mahtavaa kuulla, että EA SPORTS halusi minut uudestaan kanteen. Uusi kansikuva on vielä edellistäkin tyylikkäämpi! Tällaiset tunnustukset tuovat paloa näyttää oikealla jäällä, että on kaiken hypen arvoinen, Patrik Laine sanoo.

– Kaikki varmasti tietävätkin jo, että olen ollut lapsesta saakka intohimoinen EA SPORTS NHL -pelien fani. Kiekkokausi NHL:ssä on erittäin raskas, ja vastapainoksi uuden Änärin pelaaminen pleikkarilla kavereiden kanssa on loistava tapa rentoutua, Laine sanoo.

NHL 20 julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta 2019. EA Access -tilaajat voivat pelata peliä jo 5. syyskuuta 2019 alkaen Play First Trial -edun ansiosta, ja saavat vielä 10 % alennuksen ostaessaan pelin kokoversion.
Voit katsoa EA Sports Suomen julkaiseman lopputuloksen kannesta alta.


Jos Instagram-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.