Urheilu

Pasi Hirvonen IPK-puolustukseen

Kahdella edellisellä kaudella Ranskan liigassa puolustanut Pasi Hirvonen siirtyyy Iisalmen Peli-Karhuihin.
Hirvonen_ipk
Kuopiolähtöinen puolustaja Pasi Hirvonen, 26, on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Suomi-sarjassa pelaavan Iisalmen Peli-Karhujen kanssa.

Hirvonen on pelannut Liigassa 127 ottelua KalPan ja TPS:n paidoissa, sekä Mestiksessä 84 ottelua SaPKon, Jokipoikien ja TUTO Hockey paidoissa. Iisalmeen Hirvonen siiryy hyvillä mielillä

– Opiskelen Kuopiossa ja IPK:ssa pelaaminen sopii hyvin elämäntilanteeseeni. Se oli tärkeää, kun päätin tulla IPK:n riveihin. Mukava on tulla joukkueeseen, jossa on jo valmiiksi jonkun verran tuttuja pelaajia aikaisemmilta vuosilta. Ranskan vuosien aikana päätin, että haluan palata Suomeen ja ulkomaat saa jäädä.

Isokokoisena pelaajana Hirvonen tietää vahvuutensa tarkasti.

– Pyrin pelaamaan voimakkaasti omassa päässä ja olla vahva kaksinkamppailuissa. Haluan pelata nopeasti kiekon kanssa ja antaa ensimmäisen helpon syötön. Hyökkäyspäässä kaikki onnistumiset ovat plussaa. Jo parien treenien perusteella uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin, Hirvonen totesi.

– Pasilla on kokemusta kovista sarjoista ja hän on juuri sellainen johtava pelaaja, jota vielä puolustuspäähämme etsimme. Uskon, että hänestä on meille paljon hyötyä tulevalla kaudella jokaisella kentän osa-alueella. Kovan tason vahvistus meille, kertoi IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen tyytyväisenä.

Kuva: Ipkedustus.fi

AnaGonda