Digi

PANZER suojaa älypuhelimen ja tablettilaitteen käyttäjän yksityisyyttä

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin äärimmäisen kestävän ja yksityisyyttä suojaavan PANZER Premium Privacy Glass -näytönsuojan älypuhelimille ja tablettilaitteille.

Turvalasien kuluttajahinnat ovat 32 eurosta mallista riippuen.

Turvalasien kuluttajahinnat ovat 32 eurosta mallista riippuen.

Yhä useampi käsittelee julkisissa ajoneuvoissa ja muissa julkisissa paikoissa omia tai yritysten luottamuksellisia tietoja. Myös älypuhelimilla maksaminen ja erilaisten suojakoodien haku älypuhelimen näytöltä ovat lisääntymässä nopeasti. Jokainen tietää sen epämiellyttävän tunteen, kun utelias silmäpari seuraa vieressä tai olkapään yli suojakoodien naputtelua, viestien lukemista, esitysten tekemistä tai nettisurffailua oman älypuhelimen tai tablettilaitteen näytöltä.

PANZER Premium Privacy Glass on älykäs näytönsuoja, joka piilottaa näytön uteliailta katseilta. Aktiivinen suodatin tummentaa näytön sitä sivulta katsottuna, jolloin vain näyttöä suoraan katsova käyttäjä pystyy näkemään mitä näytöllä esitetään.

Ainutlaatuisen kestävä PANZER Premium Privacy Glass suojaa naarmuilta, kolhuilta ja särkymiseltä. PANZERin vahvuus perustuu karkaistuun turvalasiin, joka tarjoaa kestävää ja lujaa suojaa älylaitteen näytölle. Vaikka PANZERin lasipinta on paksuudelta vain 0,33 millimetriä, se on peräti yhdeksän kertaa kovempaa materiaalia kuin perinteinen lasi. Lisäksi se tarjoaa jopa 150 prosenttia terästä paremman suojan naarmuuntumista vastaan.

Karkaistu PANZER-näytönsuoja on helppo ja nopea ottaa käyttöön riippumatta siitä onko kyseessä älypuhelin vai tablettilaite. Näytönsuojan sileä pinta suojaa näyttöä myös rasvaisilta sormenjäljiltä ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

PANZER Premium Privacy Glass on saatavana sekä Apple iPhone 6 ja 6 Plus -älypuhelimille että Apple iPad Air 1 ja 2 -tablettilaitteille.

AnaGonda