Digi

PANZER-näytönsuojat saatavana Samsungin lippulaivapuhelimille

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group laajentaa PANZER-näytönsuojien valikoimaa kattamaan myös Samsung Galaxy S7- ja Galaxy S7 Edge -älypuhelimet.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass-, PANZER Premium Tempered Glass- ja PANZER Premium Protection Film -näytönsuojien suositushinnat ovat 47,90, 29,90 ja 24,90 euroa.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass-, PANZER Premium Tempered Glass- ja PANZER Premium Protection Film -näytönsuojien suositushinnat ovat 47,90, 29,90 ja 24,90 euroa.

Uunituoreet Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edge edustavat älypuhelinten huippuluokkaa. Parhaatkin älypuhelimet ovat alttiita kolhuille, naarmuille ja putoamiselle. Uudenkarhean puhelimen näytön korjaus tuleekin helposti hintavaksi, jos näyttö vahingoittuu esimerkiksi putoamisen tai kolhaisun seurauksena. Onneksi tällaisen ehkäisy on huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

PANZERin valikoima tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa Samsung S7 -puhelimille. Näitä ovat reunasta reunaan suojaava Full-Fit Curved Glass, karkaistua lasia oleva Premium Tempered Glass ja äärimmäisen ohut Premium Protection Film.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass -näytönsuojat ovat vain 0,24 millimetrin paksuisia, mutta kestävät erinomaisesti kolhut ja putoamiset. Käyttötuntumaltaan miellyttävät näytönsuojat on valmistettu karkaistusta lasista, joka on peräti yhdeksän kertaa tavallista lasia kestävämpi. Teräkseen verrattuna karkaistu lasi tarjoaa peräti 150 prosenttia paremman suojan naarmuja vastaan.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass -näytönsuojat eivät suojaa vain puhelimen lasipintaa, vaan ne ulottuvat puhelimen reunalta toiselle kaarevan muotoilunsa ansiosta. Näytönsuojan käyttöönotto on helppoa, eikä se vaadi erillisiä kiinnitysaineita tai erityisosaamista. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, kulta ja hopea Samsungin värien mukaisesti.

PANZER Premium Tempered Glass -näytönsuojien vahvuus perustuu karkaistuun turvalasiin, joka tarjoaa kestävää ja lujaa suojaa älylaitteen näytölle. Näytönsuojan sileä pinta suojaa näyttöä myös rasvaisilta sormenjäljiltä ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Sekä Premium Full-Fit Curved Tempered Glass- että Premium Tempered Glass -näytönsuojat on päällystetty äärimmäisen ohuella Anti_shatter-kalvolla, joka ehkäisee näytön sirpaloitumisen.

PANZER Premium Protection Film puolestaan on äärimmäisen ohut, taipuisa ja käytössä lähes näkymätön suojakalvo, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Kalvo ulottuu älypuhelimen reunalta reunalle ja on helppo ottaa käyttöön. Suojakalvon ohuuden ansiosta sitä voidaan käyttää minkä tahansa suojakotelon kanssa.

Lisätietoja

Aurora Group – PANZER
PANZER

Jokkeri