Urheilu

Panoksena suora pudotuspelipaikka tiistaina SaiPa-HIFK

Liigan runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua ja panoksia on pöydällä valtavasti.
Tiistaina toiseksi viimeisessä ottelussa SaiPan vieraaksi Kisapuistoon saapuu HIFK.
saipa-logo-250
Lappeenrannan Kuljetus täyttää 70-vuotta. Sen kunniaksi SaiPan juniorit jakavat sisääntulo-ovilla karkkeja ja lisäksi voit tutustua yrityksen toimintaan juoksusuoran päässä olevalla ständillä.

Iloa lapsen elämään -lipaskeräys. Suomessa on lähes 2000 lastenreumaa sairastavaa lasta ja nuorta. Lastenreuma aiheuttaa kipua, hankaloittaa arjessa selviämistä ja vaikeuttaa lapsen liikkumista. Sairauden hoito on vaativaa ja perheenjäsenet voivat kokea pelkoa, surua, ja epävarmuutta. Tiistain ottelussa lipaskerääjät keräävät varoja reumalasten hyväksi.

SaiPan cheerleaderit heittävät katsomoon ennen joukkueiden sisääntuloa Toolsin lippiksiä. Yksi lippis sisältää 50 € arvoisen lahjakortin Toolsin Lappeenrannan ja Imatran myymälään. Tools – johtava teknisen kaupan asiantuntija Etelä-Karjalassa.

Saimaa Travel palkitsee jokaisessa kotiottelussa kaksi katsojaa risteilylahjakortilla. Lahjakortti oikeuttaa yhden henkilön viisumivapaaseen päiväristeilyyn Lappeenrannasta

Ottelun päätyttyä Karjala Cornerissa katsotaan lehdistötilaisuus, jonka jälkeen tentattavaksi hikihaastatteluun saapuu SaiPan maalivahti Andreas Bernard.

SaiPan retropaita fanituotteeksi

SaiPa pelasi 19.2.2015 torstaina Oulun Kärppiä vastaan retropaidalla, joka oli samaa mallia kuin SaiPan ensimmäisellä pääsarjakaudella 1959-1960. Nyt tuo malli on myynnissä fanituotteena.
Paidan hintaan sisältyy haluamasi nimen ja numeron painatus. Fanituotteina myytävistä versioista puuttuu päivämäärämerkintä takaa helmasta.
Tuote verkkokaupassa

SaiPan bisneshuivi myyntiin

SaiPan verkkokaupan ja fanituotemyymälän valikoimaan on tullut pelkistetyn tyylikäs bisneshuivi.
Bisneshuivi on keltamusta ja toisessa päässä on SaiPan logo. Laadukkaan huivin hinta on 24 €.
Tuote verkkokaupassa

AnaGonda