perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

Palkittu Logitech G502 -pelihiiri päivitettiin tuntuvilla muutoksilla

kello?!

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech on julkistanut huippusuositun G502-pelihiiren uudistetun version.

Logitech G502 HERO tulee myyntiin lokakuussa 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G502 HERO tulee myyntiin lokakuussa 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G502 HERO -pelihiiri on päivitetty ja paranneltu malli ikonisesta edeltäjästään. Alkuperäistä muotoilua noudattava pelihiiri hyödyntää uuden sukupolven HERO 16K -anturia ja Logitechin ainutlaatuista LIGHTSYNC RGB -teknologiaa. Lisäksi uutuusversion ominaisuuksia ovat 11 ohjelmoitavaa painiketta, viisi irrotettavaa lisäpainoa ja punottu johto.

– Alkuperäinen Logitech G502 on todellinen fanisuosikki, mutta sen julkaisun jälkeen anturiteknologiamme on kehittynyt valtavasti. HERO 16K -anturin myötä G502-pelihiirestä tuli entistäkin parempi ja uskon, että fanimme suorastaan rakastavat sitä, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai.

HERO 16K on Logitechin kaikkien aikojen tarkin, nopein ja erottelukykyisin liikeanturi. Uuden linssirakenteen ja päivitetyn liikealgoritmin ansiosta HERO 16K takaa äärimmäisen tarkkalukuisen ja hienovaraisen toimivuuden dpi-asetuksista tai liikkeen nopeudesta riippumatta. Anturi kykenee seuraamaan liikettä jopa 400 tuuman sekuntinopeudella (IPS) ja sen 16 000 dpi:n maksimitarkkuus takaa pikselintarkan hallinnan kaikissa pelitilanteissa.

Kaikki Logitech G502 HERO -pelihiiren 11 painiketta voidaan räätälöidä omien pelitarpeiden mukaan Logitech Gaming Software (LGS) -ohjelmistolla. Lisäksi hiiren mukana tulee viisi kappaletta 3,6 gramman painoista lisäpainoa, joilla hiiren painoa ja painopistettä voidaan säätää omien tarpeiden mukaan. Hiiren kaksoistoiminen vierityspainike takaa monipuolisen hallittavuuden myös sivuja tai pelivalikoita hallittaessa. Pelihiiren valaistusta voidaan säätää jopa 16,8 miljoonan värin paletista hyödyntäen LIGHTSYNC RBG -teknologiaa.

Hiiren omaan yhdysrakenteiseen muistiin voidaan tallentaa jopa viisi erilaista peliprofiilia asetuksineen, joten asetukset kulkevat kätevästi hiiren mukana tietokoneesta toiseen.

Aiemman G502-hiiren muotoilua noudattaen myös G502 HERO on äärimmäisen miellyttävä kädessä. Hiiren kuvioitu kumipinnoite ja punottu johto lisäävät käyttömukavuutta auttaen jaksamaan pitkissäkin pelisessioissa. Omronin kanssa yhteistyössä kehitetyt mekaaniset painikekytkimet kestävät jopa 50 miljoonaa painalluskertaa.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.