Musiikki

Opeth Black Sabbathin lämmittelijäksi

Black Sabbathin lämmittelijäksi on valittu ruotsalaisyhtye Opeth heinäkuisen Monsters Of Rock -tapahtumaan.
Black-Sabbath-Final-Tour-Poster-1000x515
Suurta suosiota Suomessakin nauttiva ruotsalaisbändi Opeth on varmistunut heinäkuisen Monsters Of Rock -tapahtuman toiseksi esiintyjäksi. Helsingin Kaisaniemen puistossa torstaina 7. heinäkuuta järjestettävän Monsters Of Rockin pääesiintyjänä nähdään metallilegenda Black Sabbath.

Progressiivista metallia soittava Opeth on vastikään jäänyt pienelle keikkatauolle kierrettyään maailmaa 25-vuotista uraansa juhlistaneella kiertueella. Kesäksi yhtye kuitenkin kokoaa jälleen rivinsä täyteen soittovalmiuteen ja saapuu keikkailemaan myös Suomen kamaralle.

Black Sabbath pistää uransa pakettiin The End -jäähyväiskiertueen myötä. Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler ovat kertoneet yhtyeen viimeisen kiertueen olevan bändin uran tuotannollisesti näyttävin ja ylittävän kaikki edelliset kiertueet.

Heavy metal -pioneeri jättää jäähyväiset faneilleen soittamalla uransa isoimmat hitit, joten Kaisaniemen puiston ulkoilmakonsertista on tulossa historialliset raskaan rockin pirskeet.

Konsertti kulkee nimellä Monsters of Rock ja se on osa Black Sabbathin The End -jäähyväiskiertuetta. Liput maksavat 88,50 euroa ja niiden myynti on käynnissä Lippupalvelussa.

AnaGonda