Digi

One For All -antennit kotiin tai kesämökille helpon sovelluksen avulla

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin radio- ja televisiosignaalia vahvistavat One For All -antennit. Kätevän sovelluksen ansiosta oikeanlaisen antennin löytäminen on tehty äärimmäisen helpoksi.

Kuvassa oleva One For All SV 9385 on saatavilla 69 euron hintaan hyvin varustelluilta kulutuselektroniikkaa myyjiltä.

Kuvassa oleva One For All SV 9385 on saatavilla 69 euron hintaan hyvin varustelluilta kulutuselektroniikkaa myyjiltä.

Katvealueilla hyvän radio- ja televisiosignaalin saaminen voi olla tuskastuttavan hankalaa. Ongelmaan auttaa signaalia vahvistava antenni, mutta oikeanlaisen antennin löytämisessä on oma vaivansa. One For All -antennivalikoima kattaa helposti käyttöön otettavat ulko- ja sisäantennit, ja oikeanlaisen mallin löytäminen sujuu vaivatta kätevän älypuhelinsovelluksen avulla.

One For All -antennisovellus hyödyntää puhelimen kameraa, jonka avulla sovellus lukee paketista tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen sovellukseen syötetään oma postinumero, jolloin sovellus etsii ja paikallistaa haettavan alueen mastot. Tämän tiedon perusteella sovellus osaa neuvoa oikeanlaisen antennin käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Näin oikeanlaisen antennin löytäminen on helppoa ja nopeaa.

One For All -antennivalikoimasta löytyvät niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin sopivat mallit. Näistä jokainen on helposti otettavissa käyttöön ilman erityisosaamista.

One For All SV 9455 Active Outdoor Antenna

Ulkokäyttöön tarkoitettu radio- ja tv-antenni, jossa on 52 desibelin signaalivahvistin. Tyylikäs ja vähäeleinen muotoilu sekä säänkestävä rakenne tekevät tästä ihanteellisen valinnan. Mukaan kuuluu kymmenmetrinen koaksiaalikaapeli. Saatavilla hintaan 119 euroon.

One For All SV 9450 Active Outdoor Antenna

Ulkokäyttöön tarkoitettu radio- ja tv-antenni, jossa on 44 desibelin signaalivahvistin. Antennin korkeatehoinen signaalitehostaja vahvistaa heikkoa signaalia ja 4G/GSM-suodatin ehkäisee lähetyshäiriöitä. Tyylikäs antenni on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Saatavilla hintaan 99 euroon.

One For All SV 9395 Active Indoor Antenna

Äärimmäisen tehokas sisäkäyttöön tarkoitettu 51 desibelin signaalivahvistin, joka takaa selkeän ja häiriöttömän vastaanoton. Antenni on varustettu 360 asteen Multi Patch -teknologialla, joka vahvistaa signaalia ja ehkäisee häiriösignaaleja. Voidaan sijoittaa joko pöydälle tai seinälle. Saatavilla hintaan 79 euroon.

One For All SV 9385 Active Indoor Antenna

Sisäkäyttöön tarkoitettu tyylikäs digitaaliantenni, jossa on yhdysrakenteinen säädettävä signaalivahvistin jopa 47 desibeliin asti. Antennin Wide Angle -teknologia vähentää häiriöitä ja parantaa signaalin vastaanottoa. Saatavilla hintaan 69 euroon.

One For All SV 9345 Active Indoor Antenna

Sisäkäyttöön tarkoitettu ja tyylikkäästi muotoiltu matalaprofiilinen digitaaliantenni, jossa on yhdysrakenteinen ja säädettävä vahvistin jopa 43 desibeliin asti. Kehittyneen GSM-suodattimen ansiosta antenni takaa selkeän vastaanoton. Voidaan käyttää sekä pöydällä että seinäkiinnitteisenä. Saatavilla hintaan 59 euroon.

One For All -antennit ovat saatavana hyvin varustelluilta kulutuselektroniikkaa myyviltä jälleenmyyjiltä, kuten Expert, Veikon Kone, Tekniset ja myös Aurora Group .

Jokkeri