perjantai 24.01.2020  | Senja  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Oma kasvatti palaa Hunters-maalille

kello?!

Hunters täydensi maalivahtiosastoaan. Seuran oma kasvatti Walton Miettinen palaa porvoolaisten maaliverkot.
Viime kaudella Tampereen Ilveksen A-junioreista kotikaupunkiinsa siirtynyt 20-vuotias porvoolainen Walton Miettinen on allekirjoittanut sopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Tampereella on tunnetusti hyvä maalivahtivalmennus ja oppia Walton kävi hakemassa aina Yhdysvalloista asti. Miettinen pelasi jo viime kaudella yhden ottelun Huntersin riveissä 83,3 torjuntaprosentilla.

– Harjoittelin alkukesän Mestis-joukkueen mukana ja tällä hetkellä meillä on käynnissä omatoimijakso. Kovasti jo odottelen kauden alkua ja kovia, hyviä pelejä. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta pitkälle, kertoi kuulumisiaan Huntersin tiedotteessa.

Huntersin päävalmentaja Mikko Juutilainen on aina iloinen saadessaan antaa nuorille mahdollisuuksia.

– Walton on erittäin urheilullinen ja isokokoinen nuori kaveri, josta huokuu suuri halu kehittyä maalivahtina. Mies ei tee ylimääräistä numeroa itsestään, vaan monen maalivahdin tavoin keskittyy kaikkeen tekemiseen erittäin huolellisesti. Harjoitteet tehdään jäällä ja sen ulkopuolella hyvällä asenteella, kommentoi Juutilainen.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.