perjantai 24.01.2020  | Senja  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Nuori maalivahti Niko Tammi Huntersiin

kello?!

Porvoon Hunters vahvisti maalivahtiosastoansa tänään hankkimalla KJT Haukoista nuoren maalivahtilupauksen Niko Tammen.
Keravalaissyntyinen 20-vuotias maalivahti Niko Tammi siirtyy Porvoon Huntersiin 1+1 vuotisella sopimuksella KJT Haukat A-nuorista. Tammi on Kerava Shakersin kasvatti, mutta vaikuttanut viime vuosina Tuusulassa KJT:n riveissä, pelaten mm. A-Mestiksessä viime kaudella 22 ottelua sekä playoffseissa 4 ottelua, joissa molemmissa torjuntaprosentti oli hieno 92,1%.

– Keväällä pääkoutsi Mikko Juutilainen soitteli ja kyseli onko kiinnostusta tulla mahdollisesti Porvooseen pelaamaan. Tottakai oli kiinnostusta sitten tulla ihan Suomi-sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaan Huntersiin, hyvään valmennukseen ja seuraan. Tulevalta kaudelta odotan, että joukkueena pärjätään mahdollisimman hyvin ja tottakai mestaruutta lähdetään hakemaan. Meillä on hyvä porukka kasassa, kertoilee Tammi tiedotteessa.

– Niko on nuori eteenpäin tähtäävä maalivahti, joka viime vuosina on pelannut erittäin hyvin A-Mestiksessä. Viime vuonna armeija hankaloitti harjoittelua, mutta tänä vuonna Niko pääsee keskittymään kiekkoon täysillä. Potentiaalia on paljon ja nälkää riittää. Nyt lähdetään maltilla viemään kaikkia osa-alueita eteenpäin, pohtii puolestaan päävalmentaja Juutilainen.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.