Digi

Nooralotta Neziri harjoittelee SMS Audion urheilukuulokkeiden voimalla

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group julkisti yhteistyön kotimaisen urheilijalupauksen Nooralotta Nezirin ja urheilukuulokkeita valmistavan SMS Audion kanssa. Tämän myötä Nooralotta treenaa SMS Audion tuotteiden rytmissä ja tuo merkkiä esiin muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Nooralotta Neziri 122-vuotias Nooralotta Neziri on yksi Suomen lupaavimmista aitajuoksijoista. Puoliammattilaisena urheileva Nooralotta pitääkin hallussaan sekä 60 metrin että 100 metrin Suomen ennätystä naisten aitajuoksussa. Hän on myös nuorten Euroopan mestari vuodelta 2011 sekä alle 23-vuotiaiden pronssimitalisti Euroopan mestaruuskisoissa vuodelta 2013.

– Olen erittäin iloinen ollessani osa SMS Audion mahtavaa tiimiä. Heidän tuotteensa näyttävät ja tuntuvat mahtavilta myös treenatessani. SMS Audio auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni matkalla kohti Pekingin maailmanmestaruuskisoja tulevana kesänä, kommentoi Nooralotta Neziri.

Myös Moskovan maailmanmestaruuskisojen semifinaaleihin vuonna 2013 osallistunut Nooralotta on tällä hetkellä rankattu Euroopan listoilla kolmanneksi ja maailmanlistan neljänneksi. Lähitulevaisuuden kisoista tärkeimmät ovat ensi kesän maailmanmestaruuskisat Pekingissä.

SMS Audion valikoimasta löytyy urheilukuulokkeita moneen eri tarpeeseen, jolloin musiikista voidaan nauttia liikunnan ohella.

SMSaudio_Streets_50_On-Ear_Wired_Sport_Pink_500x500SMS Audio BioSport -urheilukuulokkeissa yhdistyy laadukas äänentoisto, miellyttävä muotoilu ja liikuntatiedon kerääminen. BioSport-kuulokkeiden optinen sensori mittaa sydämen sykkeen käyttäjänsä korvasta ja kerää näin arvokasta tietoa liikuntasuorituksesta erillisten hyvinvointisovellusten avulla. Samalla kuulokkeet vaimentavat kehosta kuulokkeisiin kantautuvia taustaääniä.

SMS Audio STREET by 50- ja SYNC by 50 -tuoteperheiden urheilukuulokkeet on luotu pysymään paikoillaan vaativienkin fyysisten harjoitusten aikana. Siitä pitää huolen sankakuulokkeiden Oval-Fit- ja tulppakuulokkeiden Stay-Fit-muotoilu, joka takaa samalla miellyttävän urheilukokemuksen lempimusiikin tahdittamana. Lisäksi kuulokkeet hylkivät hikeä ja muuta kosteutta tehokkaasti.

SMS Audio BioSport -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 139 euron kuluttajahintaan. STREET by 50- ja SYNC by 50 -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 79 – 229 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

AnaGonda