torstai 17.10.2019  | Saini, Saana  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Nokian Pyrylle kaksi kovaa vahvistusta Mestiksestä

kello?!

Nokian Pyry on tehnyt juuri ennen ensimmäistä harjoitusotteluaan kaksi isoa hankintaa alkavan kauden alkua.
Suomi-sarjassa kiekkoileva Nokian Pyry on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Ville Lehtosen ja puolustaja Riku Väkiparran. Molempien sopimus kattaa kauden 2019-2020.

Forssalaislähtöinen keskushyökkääjänä parhaiten viihtyvä 31-vuotias Ville Lehtonen toimi viime kaudella Kooveen kapteenina Mestiksessä. Tehoja viime sesongilla syntyi yhteensä 13 tehopisteen verran. Suomi-sarja-yleisölle mies on tuttu muun muassa Kooveen, FPS:n ja JHT:n riveistä. Lehtoselta löytyy taustaa myös Pyrystä, sillä hän edusti nokialaisjoukkuetta kausina 2009-2010 ja 2011-2012 yhteensä 29 ottelun verran.

Raumalaislähtöinen 27-vuotias puolustaja Riku Väkiparta kiekkoili viime kaudella myös Mestiksessä, mutta LeKin riveissä. Viime kaudella Väkiparta kiekkoili Mestiksessä kaikkiaan 60 ottelua tehtailen 4+13=17 tehopistettä. Väkiparta on Mestiksessä edustanut LeKin lisäksi myös TUTO Hockeyta kaudella 2012-13 sekä kaudella 2015-16 yhteensä 65 ottelua hankittuaan 11+18=29 tehopistettä. Suomi-sarjaa Väkiparta on edustanut mm. Kokkolan Hermestä, HC Satakuntaa, Karhu HT:tä ja Kooveetä. Jäähyminuuteiltakaan Väkiparta ei ole välttynyt, sillä kaikkiaan 183 Mestisottelussa on niitä kertynyt kaikkiaan 156 minuuttia ja Suomi-sarjassa 91 ottelussa 147 minuuttia. Hänet on tunnettu kiekkopiireissä fyysisestä pelityylistään.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.