Urheilu

Nokian Pyrylle kaksi huippuluokan vahvistusta

Nokian Pyry vahvistuu kahdella todella kovan luokan pelimiehellä, kun hyökkääjä Jussi Pesonen ja puolustaja Mikke Levo liittyvät joukkueeseen.
pyry_suomi-sarja-thumb
36-vuotias Jussi Pesonen on JYPin kasvatti, joka on ehtinyt pelata mittavalla urallaan niin Liigassa, Allsvenskanissa kuin Mestiksessäkin. Mies on edustanut myös Suomen maajoukkuetta niin juniori- kuin aikuisten tasollakin.
Viime kaudella hyökkääjä pelasi pääosin Liigassa Sportin paidassa, jossa 35 pelissä syntyi seitsemän tehopistettä. Mestiksessä mies pelasi LeKissä 12 peliä ja teki neljä pistettä.

20-vuotias Mikke Levo on Oriveden Fortunan kasvatti, joka pelasi myöhemmät juniorivuotensa Ilveksessä. Mies on ehtinyt pelata urallaan myös Liigaa ja Mestistä. Myös Suomen eri ikäkausimaajoukkueiden paidat ovat tulleet miehelle tutuiksi.
Viime kaudella Levo pelasi Liigassa Ilveksessä yhteensä 29 ottelua ilman tehopisteitä. Mestiksessä LeKi-nutussa pelejä tuli yhteensä 16 ja pisteitä yksi.
Kumpikin pelaaja liittyy Pyryn vahvuuteen välittömästi ja on mukana jo viikonlopun kierroksilla, mikäli asiat saadaan järjestykseen.

AnaGonda