tiistai 26.03.2019  | Manu, Manne, Immanuel, Immo  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Nokia Pyry teki jatkosopimuksia ja huippuvahvistus Mestiksestä

kello?!

Nokia Pyry on julkistanut muutaman jatkosopimuksen ja uuden pelaajan sopimuksen.

Nokian Pyry hankki tulivoimaa Mestiksestä, kun hyökkääjä Tomi Wilenius, 25, saapuu Nokialle TUTO Hockeysta yksivuotisella sopimuksella. Nokialla syntynyt Ilveksen kasvatti Tomi Wilenius on edustanut urallaan Mestiksessä 217 ottelussa TUTO Hockeyn lisäksi LeKiä, Kajaanin Hokkia ja Savolinnan Pallokerhoa sekä kiekkoilut myös Liigassa Tampereen Ilveksen paidassa 19 runkosarjaottelua saalistaen yhden maalin ja kolme syöttöä. Kaksi vuotta sitten tuloksellisesti parhaalla kaudellaan Wilenius teki Mestiksen runkosarjassa 40 tehopistettä SaPKon riveissä. Kotimaan kaukaloiden lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös Italian sarjoista.

Hän on tuttu myös juniorimaajoukkueista, ja hän edusti Suomea vuoden 2011 alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa.

– Kyllä Pyryn tarjoama kokonaisuus oli houkuttelevin ja myöskin ihan siviilielämänkin kannalta järkevin vaihtoehto minulle. Lisäksi todella vaikean viime kauden jälkeen halusin paikkaan, jossa uskon pystyväni jälleen nauttimaan pelaamisesta ja löytäisin kateissa oleen peli-ilon. Tietysti päävalmentaja Karppisella on iso rooli myöskin tässä valinnassa, minulla on hyvät muistot Ilveksen A:n ajoilta, kun Sami minua viimeksi valmensi, toteaa Wilenius.

Saari ja Selimgerei jatkavat Pyryssä

Maalivahti Mikael Saari sekä hyökkääjä Waltteri Selimgerei ovat solmineet Nokia Pyryn riveissä. Uudet sopimukset pitävät 21-vuotiaan Saaren ja 24-vuotiaan Selimgerein Nokian Pyryn riveissä ensi kaudenkin.

Molemmat ovat tyytyväisiä uusista sopimuksistaan.

Selimgerei kiekkoili edellisellä kaudella Pyryn riveissä 39 runkosarjaottelua tehtailen 12+32 tehopistettä sekä playoff-otteluita kertyi kuusi, joissa hän saalisti ainoastaan kaksi syöttöpistettä. Saari puolestaan torjui Pyryn maalilla runkosarjassa 19 ottelussa 93,6 torjuntapronsentilla sekä kahdessa playoffs-ottelussa 90,7 torjuntaprosentilla.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.