Urheilu

New York Rangersin murskasi Tampa Bayn

New York Rangers murskasi NHL:n neljännessä pudotuspelien itäisessä konferenssifinaalissa Tampa Bay Lightningin vieraissa numeroin 1-5.
stanleycup15_nhl-thumbnail
New York Rangersin Rick Nash oli ennen perjantai-illan ottelua ehtinyt pelata neljä ottelua ilman maalia. Martin St. Louis ei ollut onnistunut kertaakaan kevään pudotuspeleissä. Maalivahti Henrik Lundqvistin saldona oli 13 päästettyä maalia.

Kolmikko nousi esiin, kun Rangers murskasi Tampa Bay Lightning itäisen konferenssin finaalien neljännessä ottelussa 5-1. Nash iski kaksi maalia ja syötti yhden. St. Louis avasi maalitilinsä ja Lundqvist torjui 38 kertaa.

Tampan ainoan maalin teki Steven Stamkos. Valtteri Filppula sai syöttöpisteen esityöstään.

Tähtivahti Henrik Lundqvist palasi tasolleen

New York Rangersin Henrik Lundqvist vaikutti olevan kaukana tasostaan, kun joukkue päästi kahdessa ottelussa yhteensä 12 maalia ja päästi Tampa Bayn 2-1-johtoon itäisen konferenssin finaalissa. Perjantaina Lundqvist ja Rangers -puolustus kuitenkin kunnostautuivat. Ruotsalaisvahti torjui 38 laukausta.

– Tein jokusen muutoksen ja se todella kannatti, Lundqvist sanoi ottelun jälkeen Rangersin Twitter-tilin mukaan.

– Hänen pelaamisestaan oli paljon puhetta, mutta kopissa häntä ei epäilty hetkeäkään, päävalmentaja Alain Vignault kehui.

Pudotuspelien Itäinen konferenssifinaali

Tampa Bay Lightning – New York Rangers 1-5 voitot 2-2
(TB) Valtteri Filppula 0+1

AnaGonda