Urheilu

New York Rangers murskasi Tampa Bayn vieraissa

New York Rangers murskasi Tampa Bay Lightningin vieraskaukalossa 7-3 ja pakotti jääkiekon NHL:n itäisen konferenssi finaalisarjan ratkaisevaan seitsemänteen otteluun.
stanleycup15_nhl-thumbnail
New York Rangers vei NHL:n itäisen konferenssin loppuottelun seitsemänteen peliin, kun joukkue murskasi Tampa Bay Lightningin numeroin 7-3. Näin ottelusarja ratkeaa Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisen yönä Madison Square Gardenissa.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän alkupuoliskolla, kun Rangers mätti reilussa neljässä minuutissa kolme osumaa ja karkasi 5-1-johtoon.

Tampa Bayn suomalaishyökkääjän Valtteri Filppulan ilta oli erittäin vaikea. Filppula oli jäällä neljän takaiskunmaalin aikana. Rangersin hyökkäystrion muodostivat Derrick Brassard, Rick Nash ja J.T. Miller, jotka olivat ottelussa täysin pitelemättömiä. Brassard laukoi ottelussa peräti kymmenen kertaa ja mätti tehot 3+2, Nash ja Miller säestivät pisteillä 1+3.

New York Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist torjui maalilla 36 kertaa, kun virkaveli Tampa Bayn maalilla Ben Bishop pysäytti kiekon ainoastaan 21 kertaa.

Pudotuspelien Itäinen konferenssifinaali

Tampa Bay Lightning – New York Rangers 3-7 voitot 3-3
(TB) Valtteri Filppula 0+0

AnaGonda