Katso TV:stä

Nelonen Pron tv-kanavat koko viikonlopun vapaasti katsottavissa

Yksi urheiluvuoden ehdottomista kohokohdista, tarunhohtoinen Super Bowl -spektaakkeli kruunaa NFL-kauden sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (2.-3.2.). Maailman seuratuimpiin urheilulähetyksiin kuuluvan Super Bowlin kunniaksi Nelonen Pron tv-kanavat ovat läpi viikonlopun vapaasti katsottavissa.

superbowl_xlviii

Kauden kaksi parasta joukkuetta, Denver Broncos ja Seattle Seahawks ratkaisevat NFL-mestaruuden kohtalon eeppiseksi povatussa loppuottelussa, joka nähdään suorana lähetyksenä niin Nelonen Pro 1 – ja Nelonen Pro 2 -kanavilla kuin Nelonen Median Ruutu -palvelussakin. Lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01.00. Pro 1 -kanavalla Tomi Tiilikainen selostaa ottelun suomeksi rinnallaan asiantuntijakommentaattori, Suomen maajoukkueen puolustuksen valmentaja Kalle Karppinen. Pro 2:n puolella lähetys näytetään alkuperäisen englanninkielisen selostuksen kera. Molemmat lähetykset ovat maksutta katsottavissa myös Ruutu-palvelussa.

Kahden kivikovan joukkueen, hyökkäysvoimastaan tunnetun Broncosin ja jykevään puolustukseen nojaavan Seahawksin taisteluun oman mausteensa tuo tällä kertaa myös spektaakkelin näyttämö, New Jerseyssä sijaitseva MetLife Stadium. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Super Bowl pelataan ulkoilmassa kylmän ilmaston alueella. Ottelun alla yksi kuumimmista kysymyksistä on se, miten Broncosin laserintarkka pelinrakentaja Peyton Manning onnistuu löytämään aukkoja liigan parhaasta puolustuslinjasta.

– Broncosin heittohyökkäys on ehkä kaikkien aikojen parasta. Nyt se saa vastaansa Seattlen erinomaisen heittopuolustuksen, joten siinä on ottelun tärkein vastakkainasettelu, Kalle Karppinen alleviivaa.

– Asetelma on muutenkin loistava: Super Bowliin on onnistunut valikoitumaan kaksi kauden selvästi parasta joukkuetta.

Nelonen Pron tv-kanavat (1 ja 2)ovat vapaasti katsottavissa perjantai-iltapäivästä kello 14 lähtien aina Super Bowl -lähetyksen päättymiseen eli maanantaiaamuun asti. NFL-finaalin lisäksi viikonloppuun mahtuu monta muutakin suoraa huippu-urheilulähetystä.

Nelonen Pron kanavilla yksinoikeudella seurattavasta jääkiekon Liigasta vapaan viikonlopun aikana näytetään kaksi suoraa ottelua. Perjantain huippupelissä vastakkain ovat JYP sekä HIFK, ja lauantaina kohtaavat viime kevään finalistit, hallitseva mestari Ässät ja Tappara.

Super Bowlin ja Liigajännityksen lisäksi Nelonen Pron vapaan viikonlopun aikana kotikatsomoiden ammattilaisille tarjoillaan myös kolme suoraa ottelua maailman kovimmasta koripalloliigasta NBA:sta sekä yksi ottelu aidoimmasta brittifutisliigasta, Championshipista.

Nelonen Pron vapaan viikonlopun suorat lähetykset:
Pe 31.01. klo 18.30 Liiga LIVE: JYP – HIFK PRO 2
La 01.02.klo 03.00 NBA LIVE: Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder PRO 2
La 01.02.klo 14.10 Championship LIVE: Queens Park Rangers – Burnley PRO 1
La 01.02.klo 17.00 Liiga LIVE: Ässät – Tappara PRO 2
Su 02.02. klo 03.30 NBA LIVE: New York Knicks – Miami Heat PRO 1
Su 02.02.klo 20.00 NBA LIVE: Boston Celtics – Orlando Magic PRO 2
Ma 03.02.klo 01.00 Super Bowl XLVIII LIVE: Broncos – Seahawks PRO 1 & PRO 2

Japyh.com