Digi

Nautinnollisia suihkuhetkiä musiikin tahdissa

Vesihana- ja suihkutuotteiden valmistaja GROHE AG tuo musiikin suihkuun ja kylpytiloihin yhteistyössä Philipsin kanssa.

Aquatunes on saatavana Grohen omasta verkkokaupasta noin 100 euron hintaan.

Aquatunes on saatavana Grohen omasta verkkokaupasta noin 100 euron hintaan.

Kukapa ei olisi joskus laulanut tai vähintäänkin hyräillyt tuttua kappaletta suihkussa käydessään. Ajatusta ei tarvitse vieläkään hylätä, mutta nyt nautiskelusta voi ottaa entistä enemmän irti, kun musiikki tuodaan osaksi suihkua.

GROHE ja Philips ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet ainutlaatuisen äänentoistoratkaisun, joka sopii täydellisesti suihkuhetkiin. Langaton ja täysin vedenkestävä Aquatunes-kaiutin on suunniteltu kiinnitettäväksi suoraan suihkutankoon. Näin kaiutin on juuri siellä missä käyttäjäkin – suihkun alla.

Langattomalla Bluetooth-tekniikalla toimiva Aquatunes toimii jopa kymmenen metrin etäisyydeltä, joten soittolaitteena toimiva älypuhelin, tablettilaite tai vaikkapa tietokone voidaan jättää jopa toiseen huoneeseen vedeltä suojaan.

Aquatunes toistaa musiikkia yhdellä latauksella jopa kahdeksan tuntia, joten virtaa riittää useampaakin suihkukertaa varten. Toki musiikin voi laittaa soimaan myös hampaiden harjauksen tai itsensä ehostamisen ajaksi.

Kaiuttimen voi kiinnittää suihkutankoihin, joiden halkaisija on 20 – 25 millimetriä. Kaiuttimen lukitus ja irrotus ovat todella helppoja, eikä erillisiä työkaluja tarvita.

Kaiuttimen latausalusta on vedenkestävä, joten suihkumusiikista voi nauttia myös latauksen aikana. Pyöreä latausasema on kaiuttimen ohella tyylikkäästi muotoiltu ja sen kuunvalkoinen värisävy soveltuu saumattomasti kylpyhuoneiden sisustukseen.

Suihkukaiuttimen käyttö on helppoa, sillä musiikin hallinta sujuu vaivatta. Kappaleita voi vaihtaa ja äänenvoimakkuutta hallita kaiuttimen omista valintapainikkeista. Lisäksi kaiuttimessa on kaksi led-valoa, jotka ilmaisevat kaiuttimen akun varauksen sekä langattoman yhteyden tilan.

Jokkeri