Digi

Näppäimistöllä saat enemmän irti älytelevisiostasi

Kesä on tv-ohjelmien uusintojen aikaa. Onneksi nykytelevisiot osaavat paljon muutakin kuin näyttää vanhoja uusintoja. Älytelevisioiden käyttäjillä on pääsy lukemattomiin lisäominaisuuksiin ja sovelluksiin, joita tavallisissa televisioissa ei ole. Näitä ovat esimerkiksi tv-ohjelmien, elokuvien, nettivideoiden ja musiikin suoratoisto tai vuokraaminen. Myös nettiselailu on useimmiten mahdollista suoraan älytelevisioiden näytöltä. Kaikkien näiden toimintojen täysipainoinen käyttäminen on kuitenkin television kaukosäätimellä erittäin hankalaa.
Rapoo E2800P white
Langattomalla ja pienikokoisella näppäimistöllä voi älytelevision sovelluksia ohjata huomattavasti kaukosäädintä kätevämmin. Kunnon näppäimistöllä sovelluksiin kirjoittaminen on nopeaa ja kiinteän kosketusalustan avulla kohdistimen ohjaaminen on sujuvaa. Kaiken kaikkiaan älytelevision useimpien ominaisuuksien käyttö onnistuu näppäimistön ja kosketusalustan yhdistelmällä kaukosäädintä vaivattomammin.

Rapoo E2800P on saatavilla 69,95 eurolla.

Rapoo E2800P on saatavilla 69,95 eurolla.

Rapoo E2800P on langattoman näppäimistön ja kosketusalustan yhdistelmä. Sen ohut muotoilu tulee tyylikkäästi esiin harjatun alumiinipinnan ja lasisen kosketusalustan ansiosta. Pinta on myös helppo puhdistaa, joten se sopii täydellisesti olohuoneen kahvipöydälle. Langaton yhteys hyödyntää häiriötöntä viiden gigahertsin taajuutta ja näppäimistössä on kiinteä ladattava akku. Rapoo E2800P on saatavana mustana ja valkoisena.

Rapoo E2700 on saatavilla 42,95 eurolla.

Rapoo E2700 on saatavilla 42,95 eurolla.

Rapoo E2700 on puolestaan erittäin pienikokoinen ja ultraohut langattoman näppäimistön ja kosketusalustan yhdistelmä. Sen muotoilu on erittäin pelkistetty ja kestävä tukevan metallirungon ansiosta. Näppäimistö hyödyntää tavallisia sormiparistoja, jotka kestävät aktiivista käyttöä neljä kuukautta. Rapoo E2700 on saatavana mustana.

Molemmat näppäimistöt toimivat useimpien suosittujen älytelevisioiden kanssa.

AnaGonda