tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Naisten MM-kisat 2019

Naisleijonat MM-hopealle upean taistelun jälkeen

kello?!

Naisten jääkiekon MM-kisat huipentuivat sunnuntai-iltana Espoossa Naisleijonien hopeaan.
Naisleijonat taipui MM-kotikisojen finaalissa Yhdysvalloille 1-2 vasta voittolaukauskilpailun jälkeen Espoossa sunnuntaina. Kyseessä on Suomen ensimmäinen MM-hopea naisten jääkiekossa.

USA:n mestaruus varmistui, kun Susanna Tapani epäonnistui. Yhdysvalloilta onnistuivat Amanda Kessel ja Annie Pankowski, Suomelta ainoastaan Minnamari Tuominen.

Ottelu eteni jatkoajalle 1-1-lukemissa. Jatkoaika sai dramaattisen käänteen ajassa 71.33, kun Petra Nieminen osui Jenni Hiirikosken laukauksen jälkeen.

Jenni Hiirikoski MM-kisojen MVP

Suomen Naisleijonien kapteeni Jenni Hiirikoski valittiin naisten MM-turnauksen parhaaksi puolustajaksi ja arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Suomen joukkueen muutkin pelaajat saivat hyvää tunnustusta palkintoraadilta. Noora Räty valittiin kisojen parhaaksi maalivahdiksi ja median tähdistökentälliseen, jossa oli suomalaisista mukana myös Michelle Karvinen.

– Annoimme ihan kaikkemme mitä meillä oli. Oli se aika lähellä, Hiirikoski sanoi MTV Urheilun haastattelussa.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.