perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Näillä festivaaleilla paluun tekevä Bomfunk MC’s nähdään

kello?!

Supersuosittu 2000-luvulla Bomfunk MC’s -yhtye tekee paluun ensi kesänä kuudella festivaalikeikoilla.
Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta, kun Bomfunk MC:n debyyttialbumi julkaistiin. Juhlavuoden kunniaksi Raymond Ebanksin, DJ Gismon ja Jaakko ”JS16” Salovaaran muodostama kokoonpano nousee ensi kesänä kuudelle festivaalilavoille.

– On mahtavaa päästä ensi kesänä keikoille Bomfunk MC’sin kanssa. Nyt on edellisiin kiertueisiin verrattuna uudet puitteet tehdä tätä –ja koen että myös meillä on entistä enemmän annettavaa. Yritämme saavuttaa yhteisiä hekumahetkiä yleisön kanssa –ja nauttia joka hetkestä, sanoo bändin keulakuvana tunnettu Raymond.

– Olen aivan fiiliksissä itsekin. Onhan se nyt siistiä lähteä näiden kavereiden kanssa taas tien päälle, hehkuttaa dj-keikkoja Suomessa heittänyt Gismo.

– Odotan ensi kesää todella malttamattomana. Vuosituhannen vaihteessa toimin tuottajana ja biisinkirjoittajana ja minulta jäi kaikki keikkakokemukset ja maailman kiertämiset väliin. Nyt pääsee mukaan, odotan sitä todella innoissani, toteaa tohkeissaan myös taustavaikuttajan roolista esiintymiskokoonpanoon hypännyt Jaakko Salovaara.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Bomfunk MC’s kesän 2019 -keikat:

21.06. RMJ, Rauma
22.06. Himos Juhannus, Jämsä

11.07. Tikkurila Festivaali, Vantaa
12.07. Suomipop Festivaali, Jyväskylä
13.07. Suomipop Festivaali, Oulu

03.08. Solar Sound Festival, Seinäjoki

Korjattu 90-luvulta 2000-luvulle klo 10.47.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.