perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Mysteerinomainen The Council -roolipeli julkaistaan Suomessa joulukuussa

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigbenin julkaisema roolipeli The Council saapuu Suomessa kauppojen hyllyille 4. joulukuuta 2018.
PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille julkaistava fyysinen versio julkaistaan nimellä The Council – Complete Edition, sillä se sisältää äärimmäisen tarinavetoisen roolipelin kaikki viisi toisiinsa liittyvää episodia.

The Council – Complete Edition on sekä pelaajien että kriitikoiden ylistämän roolipelin kokonaisvaltaisin versio. Se kertoo monisyisen ja kiehtovan tarinan täynnä mukaansatempaavia käänteitä. Se sisältää myös kiehtovia ja karismaattisia pelihahmoja. Ainutlaatuisen pelimekaniikan ja korkeatasoisen vuoropuhelunsa ansiosta kyseessä onkin ensiluokkainen pelikokemus, jossa toisiinsa yhdistyvät tarinavetoinen seikkailupelimäisyys ja toisaalta valintojentäyteinen roolipelipuoli.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 1793. Pelaajan ohjastama Louis de Richet on salaisen järjestön jäsen, joka saa kutsun mysteerinomaiselta lordi Mortimerilta. Kutsu johdattaa pelaajahahmon eristyneelle englantilaissaarelle, jonne lordi Mortimer on kutsunut myös joukon muita ainutlaatuisia vieraita. Näihin lukeutuvat myös menneisyyden suurmiehet, kuten Napoleon Bonaparte ja George Washington.

Tapaamisen kiehtovuus ja erikoislaatuisuus ei kuitenkaan rajoitu vain merkittäviin vieraisiin, sillä pelaajahahmon oma äiti on kadonnut aiemmin tällä samaisella saarella. Samalla jokaisella lordin vieraista tuntuu olevan synkkiä salaisuuksia, joiden selviäminen on keskeisessä roolissa omituisen tapaamisen ohella.

The Council tarjoaa kiinnostavaa juonittelua, kiehtovia keskusteluita ja jännittäviä käänteitä ainutlaatuisella tavalla upeassa roolipelissä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.